Mindok Karty mŕtveho muža

Mindok Karty mŕtveho muža

Mindok Karty mŕtveho muža

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok Karty mŕtveho muža - popis produktu

Spoločenská hra Karty mrtvého muža:S novou hrou sa môžete vžiť do role pirátov. Cieľom hry je získať čo najväčší lup, ale zároveň nebyť príliš chamtivý a neprísť o neho. Hra je vhodná pre 2 - 4 hráčov od 10 rokov.V novej hre od známeho výrobcu spoločenských hier MINDOK sa vžijete do role pirátov. Cieľom hry je získať čo najväčší lup. Zároveň ale musíte byť opatrní, kto bude príliš chamtivý, príde o všetko! Hra je vhodná pre 2 – 4 hráčov od 10 rokov. Hra sa radí medzi ľahké, jedno kolo zaberie zhruba 15 minút.Kľúčové vlastnostiVžite sa do úlohy pirátovZískajte čo najväčší lup, ale nestraťte ho kvôli svojej chamtivostiPre 2 – 4 hráčovVhodné pre deti od 10 rokovJedna hra zaberie zhruba 15 minútHerný materiálHra obsahuje 60 kariet koristi, 17 kariet postáv, 6 kariet rôznych variant hry, 4 prehľadové karty priebehu hry, 4 prehľadové karty efektov jednotlivých farieb, 3 karty pre variant efektu farby morských panien a pravidlá hry.

Mindok Karty mŕtveho muža

Spoločenská kartová hra pre deti od 10 rokov.

Hráči sa v tejto hre prevtelí do úlohy pirátov, ktorí sa budú snažiť ukoristiť čo najväčšie úlovky. Bude ale nutné, mať sa na pozore. Niekedy sa stane, že kto chce všetko, nemá nič.

Obsah balenia:

  • 60 kariet koristi, 17 kariet postáv, 6 kariet rôznych variant hry
  • 4 prehľadové karty priebehu hry, 4 prehľadové karty efektov jednotlivých farieb
  • 3 karty pre variant efektu farby morských panien, pravidlá

Kúpte deťom Karty mŕtveho muža a zahrajte si s nimi!

Vhodné pre deti od 10 rokov Počet hráčov: 2 - 4 Dĺžka hry: 15 min. Obtiažnosť: ľahká Rozmery balenia: 14,5 x 10 x 5 cm

Karty mrtvého muže - jednoduchá a strategická karetní hra plná napětí s cílem získat co nejvíce kořisti pro sebe. Ale pozor, získaný lup můžete náhle ztratit! Ve hře otáčíte karty po jedné  a snažíte se získat co největší kořist. Budou-li vám chodit karty různých barev, váš lup poroste. Jakmile ale otočíte v nějaké barvě druhou kartu, smůla, skončíte s prázdnou. Váš tah tím skončil. Hra Karty mrtvého muže obsahuje: 60 karet kořisti 17 karet postav 6 karet různých variant hry 4 přehledové karty průběhu hry 4 přehledové karty efektů jednotlivých barev 3 karty pro variantu efektu mořských panen pravidla hry Podrobný návod hry Karty mrtvého muže:

Produkt Mindok Karty mŕtveho muža patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky MINDOK v ponuke e-shopu Vesely-Drak.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku MINDOK, v ponuke predajcu Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Produkt Mindok Karty mŕtveho muža je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kartové hry, patrí pod značku MINDOK v ponuke e-shopu Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Produkt Mindok Karty mŕtveho muža má priradený EAN kód 8595558302529.

Mindok Karty mŕtveho muža - parametre produktu

Mindok Karty mŕtveho muža - história ceny a dostupnosti

Mindok Karty mŕtveho muža - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok Karty mŕtveho muža - ako nakúpiť najvýhodnejšie?