Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks - popis produktu

Kompaktný ručný parný čistič SC 1 čistí úplne bez chémie a nájde uplatnenie v domácnosti prakticky kdekoľvek. Pri dôkladnom čistení parným čističom Kärcher odstránite 99,99 % všetkých baktérií bežných v domácnosti, ktoré sa vyskytujú na tvrdých plochách. Vďaka svojej kompaktnej, príručnej veľkosti je ručný parný čistič optimálne vhodný pro priebežné rýchle čistenie do hĺbky pórov. Armatúry, dlaždice, varná doska, digestor a dokonca i ty najmenšie ryhy budú za pomoci mnohostranného príslušenstva a účinné páry dôkladne čisté. Spoľahlivo odstránite i silne nečistoty a mastné vrstvy. Vďaka svojmu kompaktného tvaru tento čistič skladovať prakticky priamo na mieste.

PARNÝ ČISTIČ. VLASTNOSTI A VÝHODY. Intenzívny ráz pary s tlakom 3,0 bar: Jednoduché odstraňovanie znečistenia každého druhu – aj na ťažko dostupných miestach.. Malý, šikovný a skladný:. Zariadenie je možné odkladať priamo

Produkt Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Parné čističe, je v ponuke značky KÄRCHER v ponuke e-shopu Kaercher.com/sk.

Tento produkt nájdete v skupine Naparovače odevov, vyrába ho značka KÄRCHER, nájdete ho v e-shope Kaercher.com/sk.

Produkt Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks má EAN kód 4054278319520.

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks - parametre produktu

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks - história ceny a dostupnosti

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks - ďalšie zaujímavé produkty

Karcher Sc 1 Parny Cistic 1ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?