Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 111,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m - popis produktu

Čistiaca sada Kärcher Sada na čistenie potrubia (15 m):Neustále upchaté odpady? Chcete sa vyhnúť použitiu chemikálií a klasický zvon nepomáha? Ak vlastníte niektorý z vysokotlakových čističov Kärcher, určite by sa vám mohla hodiť aj táto šikovná hadica na čistenie potrubia s dĺžkou 15 m. Hadica je posilnená textilným výpletom a osadená krátkou mosadznou koncovkou so štyrmi dozadu orientovanými vysokotlakovými tryskami. Vďaka tomu sa hadica sama posúva potrubím vpred a likviduje nežiadúce prekážky zabraňujúce hladkému prietoku.Kľúčové vlastnosti čistiacej sady Kärcher s dĺžkou 15 mŠpičková sada na čistenie potrubiaUrčená na vysokotlakové čističe KärcherOpletená hadica s vysokou odolnosťou s dĺžkou 15 m4 dozadu mierené vysokotlakové trysky pre efektívne čisteniePokračujúce značenie a značiaci krúžok na identifikáciu postupu v potrubí

Súprava na čistenie potrubia, odtokov, stúpačiek a záchodov pre odstraňovanie upchatí. Štyri dozadu nasmerované vysokotlakové prúdy posúvajú hadicu cez potrubie a uvoľňujú upchatie. Pomocou značenia a značkovacieho krúžku je možné sledovať posúvanie v potrubí. Flexibilná kvalitná hadica s dĺžkou 15 m je zosilnená textilným výpletom a má extra krátku mosadznú trysku pre optimálnu pohyblivosť v potrubí. Okrem toho je hadica vybavená ochranou proti zalomeniu a mosadznou prípojkou - pre dlhú životnosť. Hodí sa na použitie v domácnosti a vo vonkajších priestoroch spolu s všetkými vysokotlakovými čističmi Kärcher pre domácnosť tried K2 - K7.

Produkt Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m je označený EAN kódom 4002667005646.

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m - parametre produktu

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m - história ceny a dostupnosti

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m - ďalšie zaujímavé produkty

Kärcher - Súprava na čistenie potrubia, 15 m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?