Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0)

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0)

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 127,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) - popis produktu

Funkcia 2v1 Čistič tvrdých podláh Kärcher FC 5 vám pomôže s bleskurýchlym uprataním vašej domácnosti. Jeho prednosťou je upratovanie 2v1, pretože jedným ťahom povysávate a zotriete nečistoty. S jeho pomocou skrátite dobu upratovania o polovicu! Získate tak množstvo času pre seba a zároveň vďaka multifunkčnosti prístroja nebude vaša domácnosť zahltená veľkým množstvom domácich spotrebičov potrebných na upratovanie. Svoje uplatnenie nájde pri upratovaní suchých aj mokrých nečistôt. Kvalitné valce z mikrovlákien Dôležitým prvkom sú 2 rotujúce valce vyrobené z kvalitného mikrovlákna. Sú šetrné k podlahe, ale zároveň zaistia dôkladné upratanie povrchu. Valce sa dajú prať v práčke (60 °C), montujú sa jednoducho a rýchlo. Automaticky zvlhčované, rotujúce valce z mikrovlákien pojmú nečistoty a zároveň odsávajú z valcov zmes vody a nečistôt bez prerušenia. Vďaka tejto praktickej funkcii vlastného čistenia tak valce zostanú vždy čisté a pripravené na nasadenie. Čistič je možné použiť na všetky typy tvrdých podláh (drevo, kameň, vinyl, laminát). Veľká flexibilita Upratovanie bez námahy. To vám splní čistič tvrdých podláh Kärcher FC 5. Vďaka dopredu rotujúcim valcom sa prístroj pohybuje po podlahe takmer sám. Na vás je len určiť smer. Súčasťou prístroja je flexibilný otočný kĺb, ktorý umožňuje upratovanie pod a okolo nábytku. Čistiace valce sú umiestené až k okraju hlavice. Je tak možné dosiahnuť vynikajúce výsledky pri čistení v rohoch a na hranách. Ľahko vyberateľný systém dvoch nádrží Súčasťou čističa sú dve nádoby na vodu. Prvá z nich je určená na roztok vody s čističom a druhá je zberná nádoba na znečistenú vodu. Obe nádoby poskytujú jednoduché hygienické vybratie a ich naplnenie alebo vyprázdnenie. Príslušenstvo Systém dvoch nádrží Pár čistiacich valcov žltej farby Čistič podláh Universal 30 ml Čistiaca a parkovacia stanica Odmerná nádobka Oblasti použitia Na všetkých tvrdých podlahách ako napr. parketách, lamináte, korku, kameni, linoleu alebo PVC Pre hygienické čistenie všetkých priestorov (napr. toalety, kuchyňa, kúpeľňa atď.) Pre rýchle vlhké čistenie tvrdých podláh bez námahy Vhodné aj pre uzavreté, olejované a voskované parkety

UPOZORNENIE: Jedná sa o kus, ktorý bol vystavený a raz predvedený na predajni. Záruka 2 roky na prístroj a 14 dní na vrátenie tovaru platí stále. Kľúčové vlastnosti Kärcher FC 5 (1.055–400.0) Revolučné čistenie podláh 2v1: vytieranie a vysávanie v jednom kroku Zachytené nečistoty sú z valcov nasaté priamo do nádrže na špinavú vodu Vysoko kvalitné valce z mikrovlákna je možné rýchlo a pohodlne vymeniť, vyčistiť a prať v práčke pri 60 °C Inovovaný kryt sacej hlavy pre zlepšenú absorpciu vlasov a chlpov Inovatívna úložná stanica Vďaka inovatívnej úložnej a čistiacej stanici bez problémov rýchlo vyčistíte a uložíte čistič FC 5 (1.055–400.0). A predsa sa točí! Otáčanie elektrických valcov uľahčuje vytieranie a zlepšuje výsledky čistenia. Inovovaný kryt sacej hlavy navyše výrazne zlepšuje absorpciu vlasov a chlpov. Pohodlné doplňovanie Doplňovanie vody a čistiaceho prostriedku nebolo nikdy jednoduchšie. Vlastnosti Vďaka flexibilnému otočnému kĺbu je podlahový umývací stroj FC 5 (1.055–400.0) obzvlášť obratný. Funkcia samočistenia automatickým odsávaním nečistôt valcov Nádrž na špinavú vodu je možné rýchlo a ľahko vyprázdniť Dodávané príslušenstvo 1× pár čistiacich valcov 1× úložná/čistiaca stanica 1× ergonomická mäkká rukoväť s vypínačom 2× hák na praktické uloženie kábla 1× nádrž na čistú vodu 1× nádrž na špinavú vodu 1× univerzálny čistiaci prostriedok 30 ml Technické parametre Typ vysávača viacúčelové pre domáce použitie Príkon 460 W Farba žltá Počet otáčok valca 500/min Druh prúdu 20 V Objem nádrže na čistú vodu 400 ml Objem nádrže na špinavú vodu 200 ml Objem čistiacej stanice 200 ml Plošný výkon á naplnenie nádrže 60 m2 Dĺžka kábla 7 m Pracovná šírka kief 300 mm Hmotnosť (bez príslušenstva a vody) 5 kg Rozmery (v × š × d) 120 × 27 × 32 cm

Funkcia 2 v 1 čističa tvrdých podláh FC 5 umožňuje stierať a odsávať vlhkú aj suchú špinu iba v jednom pracovnom kroku. Ušetrí sa namáhavé vysávanie vopred – a umývanie potom beží jednoduchšie, dôkladnejšie a rýchlejšie ako nikdy predtým. Automaticky vlhčené rotujúce valce z mikrovlákna špinu pozbierajú a zmes vody a špiny sa súčasne bez prestávky z valcov odsáva. Vďaka tejto samočistiacej funkcii zostávajú počas celej doby čistenia čisté a pripravené na použitie. Avšak čistič tvrdých podláh poskytuje ešte viac presvedčivých argumentov: V porovnaní s bežnými metódami okrem toho ušetrí FC 5 až 85 percent vody a dosahuje lepší čistiaci výkon. Či ide o drevo, kameň alebo plast: FC 5 je možné použiť na každú tvrdú podlahu.

Podlahový umývací stroj Kärcher FC 5, ľahká manipulácia vďaka otočnému kĺbu. Vďaka špeciálne navrhnutým valcom z mikrovlákna zvládne stroj vytrieť mokré aj suché nečistoty. Bez problémov zvláda čistenie štruktúrovanej alebo hladkej podlahy ako sú kameň, dlazba, kachličky, PVC podlahy, lino atď.

ČISTIČ TVRDÝCH PODLÁH . VLASTNOSTI A VÝHODY . Stieranie je o 20% * čistejšie ako pri mopoch a oveľa pohodlnejšie . Systém s 2 nádržami: Trvalé navlhčenie valcov z nádrže na čistú vodu, zatiaľ čo nečistoty sa zhromažďujú v

Kärcher Čistič podláh 2v1 FC 5 Odstráni prach a rozliate tekutiny v jednom kroku: Čistič podláh FC 5 so 7 m šnúrou a rýchlou dobou schnutia podlahy. Čistí o 20% lepšie ako mop. *

Produkt Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) patrí do skupiny produktov Tyčové vysávače, patrí značke KÄRCHER, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, Pilulka.sk, Kaercher.com/sk, PreVysavace.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čističe podláh, patrí pod značku KÄRCHER, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, Pilulka.sk, Kaercher.com/sk, PreVysavace.sk.

Produkt Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čistenie elektroniky, je v ponuke značky KÄRCHER, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, Pilulka.sk, Kaercher.com/sk, PreVysavace.sk.

Produkt Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) je označený EAN kódom 4054278516196.

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) - parametre produktu

DistribuceCZ
VýrobcaKärcher
Príkon motoru (W)460
Typ vysávačatyčové
Typ vysávačaNa vytieranie
Typ vysávačaS mopom
Dĺžka šnúry (m)7
Príslušenstvo vysávačaHubica na mokré čistenie podláh a okien
Parkovacia pozíciaNie
Regulácia výkonuNie
váha (kg)4.6
KategóriaKľúče, Vysávače, Tyčové vysávače, Čističe podláh, Čistenie elektroniky, Čističe umývačky
ZnačkaKÄRCHER
E-shopNejlevnejsiZbozi.sk, Pilulka.sk, Kaercher.com/sk, PreVysavace.sk
EAN4054278516196

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) - história ceny a dostupnosti

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) - ďalšie zaujímavé produkty

Kärcher Podlahový čistič FC 5 (1.055-400.0) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?