Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l - popis produktu

Chémia pre tlakové umývačky KÄRCHER Čistič dreva 3-in-1:Hľadáte skutočne účinný a pritom šetrný čistič pre vašu drevenú terasu, chatku, plot alebo inú drevenú plochu okolo domu či v záhrade, ktorý súčasne zapôsobí aj ako dokonalá povrchová ochrana? Čistiaci prípravok KÄRCHER 3-in-1 vás rozhodne nesklame. Hravo a rýchlo si poradí so všetkými ošetrenými aj neošetrenými vonkajšími drevenými povrchmi, ktoré vďaka svojmu vyváženému zloženiu nielen perfektne vyčistí, ale rovno aj intenzívne ošetrí a ochráni. Špeciálna formula poskytne povrchu ochranu dokonca aj pred UV žiarením, čím odďaľuje opätovné stmavnutie dreva. Prípravok KÄRCHER účinne odstraňuje rôzne typy znečistenia, špinu, prach, tuk, vyschnutý povrch, emisné nečistoty, a pritom zostáva k ošetrovanému povrchu maximálne citlivý. Výhodou prostriedku je možnosť použitia ako vo vysokotlakovom čističi, tak aj pri ručnom čistení. Vďaka prostriedku KÄRCHER 3-in-1 tak budú všetky vaše drevené povrchy okolo domu stále ako nové.Kľúčové vlastnosti čističa KÄRCHER 3 v 1Aktívny čistič dreva KÄRCHER 3 v 1 pre vonkajšie terasy, ploty a drevené domyVhodný na všetky ošetrené aj neošetrené drevené plochyCitlivo a účinne čistí a zároveň ošetruje povrchPoskytuje drevenému povrchu UV ochranuDokonale odstraňuje všetky nečistotyMožnosť použitia prostriedku KÄRCHER 3 v 1 vo vysokotlakovom čističi aj pri ručnom čisteníObjem 1 liter

Čistič dreva 3-v-1 (1 l) KÄRCHER:   Intenzívny čistič dreva s jedinečným zložením 3 v 1, ktorý okrem maximálneho čistiaceho výkonu vďaka aktívnemu rozpúšťaču špiny navyše ponúka ochranu proti UV žiareniu a intenzívne ošetrenie Pre maximálnu efektivitu čistenia, ošetrenie a ochranu v jednom kroku. Používa sa na všetky povrchovo upravené aj neupravené drevené povrchy v exteriéri. Silný, intenzívny a šetrí materiál Na čistenie chúlostivých drevených povrchov Aktívny rozpúšťač špiny pre rýchle a efektívne čistenie mastných znečistení, zelených povlakov a znečistení spôsobených emisiami Efektívne zloženie na ochranu pred UV žiarením spomaľuje tmavnutie dreva Prostriedok na intenzívne ošetrovanie drevených povrchov, ako sú terasy, ploty, drevené domčeky a pod. Hodí sa pre všetky vode odolné drevené povrchy Systém Plug 'n' Clean je najjednoduchšou a najrýchlejšou cestou ako naniesť čistiaci prostriedok cez vysokotlakový čistič Tenzidy podľa OECD biologicky odbúrateľné   Čistiaci prostriedok pripravený na použitie - Ready-to-use (RTU)

Intenzívny čistič dreva s jedinečným zložením 3 v 1, ktorý okrem maximálneho čistiaceho výkonu vďaka aktívnemu rozpúšťaču špiny navyše ponúka ochranu proti UV žiareniu a intenzívne ošetrenie.

ČISTIČ DREVAPOPIS: Čistič dreva na všetky povrchovo upravené aj neupravené vodovzdorné drevené povrchy. Plug 'n' Clean: 1 l fľaša sa jednoducho založí a aplikuje pomocou vysokotlakového čističa.

Karcher cistic dreva 3-v-1 (1 l) 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čistiace prostriedky, je v ponuke značky KÄRCHER, v ponuke predajcu Tipa.sk, Kaercher.com/sk, Najlekaren.eu, Planeo.sk.

Produkt Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l je možné nájsť medzi produktmi v skupine Univerzálne čističe, patrí pod značku KÄRCHER, nájdete ho v e-shope Tipa.sk, Kaercher.com/sk, Najlekaren.eu, Planeo.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vysokotlakové čističe, patrí značke KÄRCHER v ponuke e-shopu Tipa.sk, Kaercher.com/sk, Najlekaren.eu, Planeo.sk.

Produkt Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l je označený EAN kódom 4039784712171.

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l - parametre produktu

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l - história ceny a dostupnosti

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l - ďalšie zaujímavé produkty

Čistič dřeva KÄRCHER 6.295-757.0 3v1 1l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?