Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - popis produktu

24-hodinová stolička špeciálne navrhnutá pre dlhé pracovné smeny s niekoľkými ergonomickými funkciami, ktoré znižujú namáhanie tela. Navrhnuté pre náročné prostredie a kancelárie s vysokými nárokmi na odolné materiály a ergonómiu. Táto technicky vyspelá a flexibilná kancelárska stolička je určená na dlhodobé užívanie. Toto kancelárske kreslo je ideálne do náročných prostredí a na nepretržité používanie, no tiež do kancelárií s vysokými nárokmi. Certifikácia na 24 hodinové používanie vám zaručuje maximálne pohodlie a ergonomickú pracovnú polohu. Kancelárska stolička je veľmi flexibilná a má veľa ergonomických prvkov, ktoré vám umožňujú prispôsobiť ju presne podľa Vášho tela. Môžete si jednoducho nastaviť výšku sedadla, výšku a uhol (do 16°) opierky chrbta a nafukovaciu bedrovú opierku. Pohodlnú opierku hlavy je možné nastaviť pre najlepšiu oporu a lakťové opierky sú sklopné (do 30˚). Hojdací mechanizmus umožňuje stoličke sledovať pohyb vášho tela, pričom odpor opierky chrbta môžete prispôsobiť podľa Vašej hmotnosti. Hojdací mechanizmus môže byť uzamknutý vo vzpriamenej polohe.

Produkt Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pracovné stoličky, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - parametre produktu

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička LIVERPOOL, 24 hodinová, čierne čalúnenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?