Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,31 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks - popis produktu

Senzor Jumper Medical AngelSounds JPD-100S Mini: Ste nastávajúca mamička a rada by ste počula tlkot srdiečka vášho bábätka, aby ste sa uistila, že je všetko v poriadku alebo si len užívala chvíle so svojím nenarodeným drobčekom? Prenatálny odposluch srdcových odoziev AngelSounds JPD-100S Mini je ideálnou voľbou. Ručný ultrazvuk AngelSounds sa ľahko ovláda, funguje na batérie a je malý a ľahký, takže si ho kamkoľvek môžete vziať so sebou. Nechýba výstup na slúchadlá a regulácia hlasitosti. Nemusíte se tiež báť, že by prístroj maminke nejako ublížil, jeho intenzita je menšia ako 100 mW/cm2, čo je menej ako pri štandardnom ultrazvukovom vyšetrení. Prístroj AngelSounds využijete aj po pôrode na upokojenie bábätka – nahráte do neho zvuk vášho srdca. Kľúčové vlastnosti prenatálneho odposluchu AngelSounds JPD-100S MiniPrenatálny odposluch AngelSounds JPD-100S Mini je určený pre všetky nastávajúce mamičkyNa počúvanie odoziev bábätka, aby ste sa uistila, že je všetko v poriadku alebo strávila príjemnú chvíľu s bábätkomJednoduché ovládanie, stačí zapnúť a priložiť na bruchoFunguje na 9 V batériu (je súčasťou balenia)Malý a ľahký, môžete ho vziať kamkoľvek so sebouVýstup na slúchadlá, regulácia hlasitostiOvládanie pomocou mobilnej aplikácieIntenzita menšia ako pri štandardnom ultrazvukovom vyšetrení (100 mW/cm2)Odposluch AngelSounds tak bábätku nijako neublížiPre lepší prenos je vhodné aplikovať na brucho detský olej alebo ultrazvukový gélPo pôrode do prístroja môžete nahrať zvuk vášho srdca na upokojenie bábätkaPrenatálny odposluch AngelSounds JPD-100S Mini je vhodný pre mamičky od 12. do 14. týždňa tehotenstva Obsah balenia:Prístroj AngelSoundsSlúchadláBatérieNávod

AngelSounds JPD-100S Mini - prenatálny odposluch srdcových oziev, predstavuje skvelú možnosť pre všetkých nastávajúce mamičky, aby mohli monitorovať srdcové ozvy ich nenarodeného dieťaťa. S týmto ručným ultrazvukom môže mamička načúvať tlkotu srdca svojho dieťaťa kedykoľvek a mať tak kľud, že je s dieťatkom všetko v poriadku.

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini), 1 ks, Monitory dychu pre deti, Vlastnosti: pomáha predchádzať zdravotným ťažkostiam

Tento produkt nájdete v skupine Monitory dychu, patrí značke AngelSounds, Jumper Medical, Jumper Medical Equipment Co., veľkosť odpovedá označeniu 1 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks označuje EAN kód 8594179144693.

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaMonitory, Monitory dychu
ZnačkaAngelSounds, Jumper Medical, Jumper Medical Equipment Co.
Veľkosť1 ks
Určenieunisex
E-shopNotino.sk
EAN8594179144693

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks - história ceny a dostupnosti

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Jumper Medical AngelSounds JPD-100S (mini) domáci ultrazvuk pre tehotné maminky 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?