Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 75,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch - popis produktu

Senzor Jumper Medical Angel Sound JPD-100S Mini Smart:Domáci prístroj na monitorovanie srdcových oziev plodu v priebehu tehotenstva. Jednoduché použitie, stačí nabiť batériu pomocou micro USB kábla a priložiť na brucho. Záznam je možné ukladať pomocou mobilnej aplikácie.Nejedna nastávajúca mamička by uvítala možnosť sledovať srdcovú aktivitu svojho bábätka počas tehotenstva, bez toho aby sa musela spoliehať len na pravidelné lekárske prehliadky. S prístrojom Angel Sound JPD-100S Mini Smart môžete monitorovať tlkot srdiečka už od zhruba 14. týždňa tehotenstva, kedykoľvek sa vám zachce či budete mať potrebu skontrolovať, či je bábätko v poriadku. Navyše môžete po spárovaní prístroja s mobilnou aplikáciou výsledy merania zaznamenávať a mať tak dispozícii celú históriu merania. Prístroj je kompaktný, má decentný dizajn a jeho použitie je nadmieru jednoduché.Hlavné prednostiUltrazvukový detektor srdcových oziev ploduKompaktný, jednoduché použitie v domácom prostredíNabíjacia lítiová batéria 9 V nabíjaná pomocou micro USBTlkot srdiečka plodu možno zachytiť už v 14. týždni tehotenstvaUmožní pravidelnú kontrolu bábätka v domácom prostredíMožnosť pripojenia až dvoch slúchadielHistóriu záznamov možno ukladať pomocou mobilnej aplikáciePo pôrode možno využiť na nahranie zvuku matkinho srdca a následnému upokojeniu bábätkaUltrazvuk u vás domaPočúvajte srdiečko svojho nenarodeného bábätka niekoľkokrát denne. Budete mať istotou, že je dieťatko v poriadku a navyše môžete seba, otecka či staršie deti potešiť počúvaním budúceho člena rodiny. Je to tak jednoduché! Prístroj stačí pomocou micro USB kábla nabiť, priložiť po zapnutí na brucho a počúvať zvuk zo slúchadiel alebo prenášať na iné záznamové zariadenie. Záznam je možné ukladať pomocou aplikácie na mobilnom telefóne, ktorá je dostupná ako pre Android, tak pre iOS.Užitočný aj po pôrodeAngel Sound JPD-100S Mini Smart môžete využiť nielen v priebehu tehotenstva, ale aj po pôrode. Bábätko, ktoré je za deväť mesiacov zvyknuté na tlkot matkinho srdca, sa preukázateľne upokojí, keď ho počujú aj po narodení. Dieťatko však nemusíte neustále pestovať alebo nosiť v šatke, stačí váš srdcový rytmus nahrať pomocou tohto prístroja a bábätku ho púšťať napríklad pri zaspávaní. 

Budete počuť tlkot srdca a pohyby svojho ešte nenarodeného dieťaťa. Prístroj vďaka svojim kompaktným rozmerom môžete mať pri sebe prakticky neustále. Vďaka dvom výstupom môžete počúvať dieťa spoločne s partnerom, rodinou a priateľmi. Možnosť nahrať si do počítača alebo na kazetu zvuky pohybov a tlkotu srdca dieťaťa ako spomienku na tieto krásne momenty.

Produkt Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch je označený EAN kódom 6951740533331.

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch - parametre produktu

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch - história ceny a dostupnosti

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch - ďalšie zaujímavé produkty

Angelsounds Jpd-100s Mini Prenatálny Odposluch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?