Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,91 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov - popis produktu

Detský olej JOHNSON'S BABY Cottontouch olej 200 ml: V Johnsons Baby milujú deti. Preto pre ne vyvíjajú iba produkty, ktoré sú šetrné a bezpečné k ich jemnej citlivej pokožke. Jedným z produktov, ktorý vášmu dieťatku nesmie vo výbave chýbať, je detský hypoalergénny olejček Cottontouch. Vďaka vynikajúcej receptúre obsahujúcej pravú bavlnu zanecháva pokožku dieťatka vláčnu, silnú a zdravú. Je ideálny na masáž bábätka a jemnú masáž hlavičky pre uvoľnenie šupiniek seborey. Starajte sa o svoje bábätko tým najjemnejším spôsobom s Johnsons Baby. Kľúčové vlastnosti Johnson Baby telový olej Cottontouch, 200 mlDetský olej je vhodný pre pokožku novorodencov - klinicky overenéPokožka dieťaťa zostane po aplikácii oleja hydratovaná, silná a zdraváOlej obsahuje pravú bavlnuDetský olej je hypoalergénny a testovaný pediatramiOlej je ideálny na masáž bábätka a jeho hlavičky pre odstránenie šupín seboreyObjem krému je 200 mlAplikácia:Olej jemne nanášajte na pokožku po kúpeli alebo podľa potreby a nechajte vstrebať.Zloženie:Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gossyplum Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum

Johnson's baby starostlivosť o pokožku Obsah Johnson's baby pre novorodencov: 200ml Charakteristika Johnson's baby pre novorodencov: Hypoalergénny, testovaný pediatrami. S obsahom pravej bavlny. Rýchlo sa vstrebáva a chráni pokožku pred vysušením od 1. dňa života. Použitie  Na vlasy a pokožku hlavy: Pre zmiernenie seborey olej jemne vmasírujte do pokožky, aby šupinky zmäkli. Vyčkajte niekoľko minút. Potom šupinky šetrne vyčešte a opatrne umyte šampónom. Na masáž: Nalejte malé množstvo oleja do dlane, trením rúk ho zahrejte a potom jemne vmasírujte do pokožky. Príbalový leták Johnson's baby starostlivosť o pokožku

Johnson's® Cottontouch, 200 ml, Detská telová starostlivosť pre deti, Prípravok Johnson's® Cottontouch účinne ošetruje jemnú detskú pokožku. Vlastnosti: zanecháva pokožku pružnú a vláčnu rýchlo sa vstrebáva vyživuje detskú pokožku Použitie: Nanášajte denne na očistenú pokožku dieťaťa.

Telový olej pre deti Cottontouch je vhodný už pre pokožku novorodencov - klinicky overené. Je hypoalergénne, testovaný pediatrami. Obsahuje pravú bavlnu, je ideálny pre masáž celého tela bábätka a tiež pre jemnú masáž hlavičky k uvoľneniu šupiniek seborey.

Johnson´s Baby Cottontouch olej je hypoalergénny a vhodný pre citlivú pokožku novorodenca.

Produkt Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov patrí do skupiny produktov Pleťové krémy, je v ponuke značky JOHNSON, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, vo veľkosti 200 ML v ponuke e-shopu Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasová kozmetika, vyrába ho značka JOHNSON, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, veľkosť odpovedá označeniu 200 ML, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke JOHNSON, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, je vyrobený vo veľkosti 200 ML, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov označuje EAN kód 3574669908283.

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov - parametre produktu

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov - história ceny a dostupnosti

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov - ďalšie zaujímavé produkty

Johnson´s CottonTouch Hair & Scalp Oil 200 ml olej na vlasy pre deti na všetky typy vlasov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?