Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml

Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml - popis produktu

Johnson's® Top-to-Toe, 500 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Detská koža je oveľa citlivejšia a jemnejšia než koža dospelých, preto je dôležité starať sa o ňu obzvlášť šetrne, a to aj pri jej čistení. Prípravok Johnson's® Top-to-Toe zanechá krehkú kožu bábätka či dieťaťa dokonale čistú bez toho, že by ju vysušil. Odstráni z pleti tváre aj z pokožky celého tela všetky nečistoty, ale pritom nenaruší ochrannú kožnú bariéru. Doprajte dieťaťu pri umývaní tú najjemnejšiu starostlivosť a pocit absolútneho komfortu. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty umýva aj vlásky vyživuje a ošetruje pokožku Použitie: Nanášajte na vlhkú hubku a napeňte, penou očistite telo alebo vlásky dieťaťa a dôkladne opláchnite vodou. Vhodné na každodenné použitie.

Johnson's baby starostlivosť o telo a vlasy Obsah Johnson's baby umývací gél na telo a vlasy: 300ml Charakteristika Johnson's baby umývací gél na telo a vlasy: Umývací gél na telo a vlásky vhodný od 1. dňa života. Hypoalergénny, s vyrovnaným pH. Jemne umývá vlásky i pokožku hlavy. Testovaný pediatrami a dermatológmi. Použitie  Navlhčite vlásky a telo dieťatka teplou vodou, naneste gél rukou alebo špongiou, jemne napeňte a opláchnite. Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Len na vonkajšie použitie. Príbalový leták Johnson's baby

Keď sa narodí dieťatko, jeho pokožka je veľmi jemná. Preto už 125 rokov zdokonaľujeme zloženie našich výrobkov, takže sú teraz ešte šetrnejšie. Vyberáme len vysoko kvalitné ingrediencie, ktoré sú dostatočne šetrné pre deti. Preto sme odmietli viac ako 400 zložiek, ktoré nesplňajú naše štandardy Best For Baby™. Hypoalergénny, s vyrovnaným pH. Jemne umývá vlásky i pokožku hlavy. Testovaný pediatrami a dermatológmi.

Bolo klinicky preverené, že Johnson's® detský kúpeľ na celé telo a vlásky jemne umýva citlivú detskú pokožku bez toho, aby ju vysušoval. Je rovnako jemný ako čistá voda. Vhodný na použitie už od prvého kúpania. Po kúpeli pokračujte hydratačnou masážou.

Detský kúpeľ na celé telo 

Johnson's Baby Detský kúpeľ na celé telo a vlásky 500 ml Prvé kúpanie. Nezávisle preverené, že je bezpečný už od prvého dňa.

Umývací gél na telo a vlásky vhodný od 1. dňa života.

Johnson´s Top-to-Toe Wash Sprchovací gél pre deti 500 ml

Produkt Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml patrí do skupiny produktov Vlasová kozmetika, vyrába ho značka ITALY - J&J POMEZIA_(ITPPP), Johnson & Johnson, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, veľkosť odpovedá označeniu 500 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke ITALY - J&J POMEZIA_(ITPPP), Johnson & Johnson, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, vo veľkosti 500 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové krémy, patrí značke ITALY - J&J POMEZIA_(ITPPP), Johnson & Johnson, JOHNSON'S, JOHNSON'S BABY, Johnson's®, je vyrobený vo veľkosti 500 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml popisuje EAN kód 3574669909952.

Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml - parametre produktu

Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml - história ceny a dostupnosti

Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Johnson's® Top-to-Toe umývací gél na telo a vlasy pre deti od narodenia 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?