HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ - popis produktu

Spoločenská hra Jenga Fortnite:Či už ste priaznivcom celosvetovo známej hry Jenga alebo ste zarytým fanúšikom populárnej videohry Fortnite, poteší vás táto unikátna kombinácia oboch od Hasbro - Jenga Fortnite. Dostanete možnosť premeniť sa na jedného z hrdinov Fortnite a vaším poslaním bude dostať sa na vrchol veže ako prvý. Pri zatočení ručičky na spinneri sa dozviete svoje nadchádzajúce úlohy, ako napr. koľko poschodí musíte vyliezť alebo aké bloky postaviť na seba. Majte však pevnú ruku a nezhoďte vežu, pretože potom ste prehrali a hra pre vás končí. Spoločenská hra Jenga Fortnite spoľahlivo zabaví približne na 30 minút 2 a viac hráčov od 8 rokov veku. Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry Jenga FortniteSpoločenská hra pre celú rodinu od spoločnosti HasbroNapínavá hra inšpirovaná videohrou Fortnite licencovanou Epic GamesStačí zatočiť ručičkou na koliesku a zistíte, čo vás v ďalšom kroku čaká za úlohuPočas hry leziete so svojou postavou po vrstvách veže hore a bloky staviate na sebaZ hry Jenga Fortnite vypadáva ten, komu veža spadneJedno kolo hry vás zabaví približne na 30 minútDo hry Jenga Fortnite sa môže zapojiť 2 a viac hráčov, vrátane detí od 8 rokovCelosvetovo známa spoločenská hra Jenga v edícii FortniteAsi každý už niekedy minimálne zbadal známu hru Jenga, kde je cieľom vyťahovať drevené bloky šetrným spôsobom, aby sa veža nezrútila. Bude vaša ruka ale dostatočne pevná a premôžete silu gravitácie? Spoločnosť Hasbro prišla na inovatívne vylepšenie v spolupráci s Epic Games. Táto spoločenská hra Jenga teraz poteší aj všetkých fanúšikov videohry Fortnite! Vyšplhajte sa až hore, ale predovšetkým vežu nenechajte spadnúťTáto napínavá hra Jenga Fortnite vás zabaví približne na 30 minút. Hráči zostavia vežu, umiestnia svoje štipce s postavičkami inšpirovanými videohrou Fortnite a potom otáčajú spinnerom, z ktorého sa dozvedia aktuálne pokyny, ako napr. koľko drevených blokov musia vyšplhať a akého typu. Zároveň môžu postavy ostatných hráčov posúvať dole a dostať sa tak na vrchol ako prvý. Avšak akonáhle niekomu pri šplhaní celá veža spadne, znamená to pre nich prehru a koniec hry. Zábavná hra Jenga Fortnite poteší nielen všetkých fanúšikov videohry, ale aj celú rodinu, ktorá si chce užiť veľa zábavy.

JENGA FORTNITE . Skvelý zážitok z hry pre fanúšikov Fortnite a Jenga! . Klasická hra je vylepšená o nové funkcie ako je napríklad spinner. . Počet hráčov: 2–4. . Vhodné pre deti od 8 rokov.

Produkt HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Hasbro.

Produkt HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ označuje EAN kód 5010993700783.

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ - parametre produktu

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ - história ceny a dostupnosti

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ - ďalšie zaujímavé produkty

HASBRO SPOLECENSKA HRA JENGA FORTNITE /14E9480/ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?