Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie - popis produktu

Interaktívna hračka Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie: Deti často chcú mať nejaké zvieratko, psíka alebo mačičku. Veľakrát sa to ale z najrôznejších dôvodov nedá, mať v domácnosti živé zviera. Preto je tu interaktívny RC model plyšového psíka značky Jamara. Tento úžasne roztomilý psík v bielo-hnedej farbe a s krásnou ružovou šatkou funguje na diaľkové ovládanie. To je v tvare kostičky. Psík vie hýbať ňufákom a hlavou, vrtí chvostíkom a samozrejme vierohodne šteká. Vie sa pohybovať dopredu a dozadu. Hračka je určená pre deti od troch rokov. Kľúčové vlastnosti interaktívneho plyšového psaRoztomilá hračka na diaľkové ovládanieInteraktívny psík Jamara hýbe ňufákom a hlavouVie vrtieť chvostíkom a štekaťChodí dopredu a dozaduDiaľkové ovládanie v tvare kostičkyUrčené pre deti od 3 rokov Rozmery:22 × 10,5 × 21 cmHmotnosť:379 gBatérie:Ovládač: 2× AA 1,5 VPes: 4× AA 1,5 VFrekvencia:27 MHzObsah balenia:1× pes1× ovládač1× návod

Produkt Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Plyšové hračky, patrí pod značku Jamara.

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Jamara.

Produkt Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie popisuje EAN kód 4042774445157.

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie - parametre produktu

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie - história ceny a dostupnosti

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie - ďalšie zaujímavé produkty

Jamara plyšový pes, bielo-hnedý na diaľkové ovládanie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?