IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta

IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta - popis produktu

Charakteristika: Prípravok k bezpečnému odstráneniu kliešťov. Aktívna látka polylyzín kliešťa vypudí zo zahryznutia, porézny mikrofilm kliešťa znehybní, obmedzí jeho aktivitu a pripraví k odstráneniu. Kliešťa neusmrtí, zabráni jeho obrannému mechanizmu v podobe uvoľnenia slín. Pomáha eliminovať riziko nákazy prenášanej z kliešťa na človeka. Obsiahnutý denaturovaný lieh pôsobí antibakteriálne. Odparením alkoholovej zložky sa vytvorí počas 5-10 minút veľmi porézny mikrofilm, ktorý zakryje kliešťa, obmedzí jeho pohyb, chráni človeka pred prenosom vírusu z tela kliešťa a pripraví ho k vytiahnutiu pinzetou alebo háčikom na kliešťov.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Nanesie sa na prisatého kliešťa gélovou emulziou prípravku tak, aby jeho telo bolo celé pokryté. Nechá sa pôsobiť cca 10 min. a potom sa kliešť kývavým pohybom odstráni pinzetou na kliešte. Vzniknutý mikrofilm má preventívne účinky a chráni tak miesto pred kontamináciou nečistotami.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Prípravok IXOsafe svojimi účinkami pokrýva celú problematiku rýchleho a bezpečného odstránenia kliešťa.

Ixosafe pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml Prípravok k bezpečnému odstráneniu kliešťov.

Produkt IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke Alfa Vita, ALFA VITA, s.r.o., Ixosafe, SKINEXPERT BY DR. MAX, nájdete ho u predajcu Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Alfa Vita, ALFA VITA, s.r.o., Ixosafe, SKINEXPERT BY DR. MAX v ponuke e-shopu Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta je možné nájsť medzi produktmi v skupine Repelenty na telo, patrí pod značku Alfa Vita, ALFA VITA, s.r.o., Ixosafe, SKINEXPERT BY DR. MAX, v ponuke predajcu Lieky24.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta má EAN kód 8594027313790.

IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta - parametre produktu

IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta - história ceny a dostupnosti

IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta - ďalšie zaujímavé produkty

IXOSAFE Pre bezpečné odstránenie kliešťov 10 ml + pinzeta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?