Náplň oriešková na plnenie po pečení. Neovocná náplň čokoládového základu s príchuťou orieškov - určené na plnenie po upečení. Balené á 500g vo vedierku.Zloženie: cukor, slnečnicový olej, sušené odstredené mlieko, odtučnený kakaový prášok (6,5%), čiastočne
Hustá karamelová náplň na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka je s týmto karamelom počítané do jednej z náplní
Karamelová náplň, extra hustá, na prípravu krémov a náplní do praliniek. Karamel určený ako pasta na prípravu krémových náplní alebo aj náplní do cukríkov - extra hustý a výdatný. Pri príprave medovníka sa s týmto karamelom počíta do jednej z náplní. Vyrobené vo
Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodná do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo
Ovocná náplň čučoriedková s nižšou termostabilitou, vhodnou do extrudovaných koláčov alebo na trené hmoty. Čučoriedková náplň určená na pečenie, ideálna na koláče, šatôčky, buchty, plundrové vrecká a pod. Náplň je vhodná aj na plnenie už upečeného múčnika alebo
Termostabilní ovocná náplň višňová pro celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kusovým ovocem termostabilní - využijete při pečení, kdy můžete naplnit syrové těsto, koblihy, muffiny apod., další využití při promazávání moučníků. | Ovocné náplně
Termostabilná náplň s kúskami jahôd pre celý rad jemného pečiva. Horúca náplň v cukrárskych vreckách je pripravená na použitie. Pripravenú náplň môžete použiť na plnenie mletých koláčov, štrúdlí a iných dezertov. Hustou náplňou ľahko naplníte buchty a tvarohové
Termostabilná ovocná náplň višňová pre celý sortiment jemného pečiva. Višňová náplň s kúskami ovocia termostabilná - využijete pri pečení, kedy môžete naplniť surové cesto, šišky, muffiny a pod. Ďalej náplň využijete na premazávanie múčnikov. | Ovocné náplne
Termostabilná náplň s kusmi jahôd pre celý sortiment jemného pečiva. Hotová ovocná náplň s vysokým podielom kusového ovocia prvotriednej kvality, v tomto prípade veľkých kusov jahôd - podiel záhradných jahôd je 65%. Jedná sa o hotovú náplň, ktorú využijete nielen ako
Sandra Perníková je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Prázdny papier na jednoduché a rýchle zdobenie tort. Ide o bezlepkový výrobok. Na jeho výrobu sa používajú vysokokvalitné suroviny a potravinárske farby. Tlač sa vykonáva v špeciálnej tlačiarni na
Stužovač šľahačky Karina Karamel Karamelový stužovač do šľahačiek, maslových krémov alebo tvarohových tort zastudena. Jednoduché použitie s efektným výsledkom. Dodávané množstvo 1 kg,Zloženie: Cukor, glukóza, pálený cukor, modifikovaný zemiakový škrob (E1414),
Sandra Medovník je zmes vhodná na výrobu špeciálnych cukrárskych korpusov. Jedná sa o kompletnú zmes určenú pre výrobu špeciálnych medových korpusov pre cukrárske výrobky s medom. Medové rezy a torty
Stužovač Karina hrušková na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Produkt s hruškovou príchuťou - opäť univerzálny výrobok ako na výrobu šľahačkových, tukových, tak i tekutých náplní. Dávkovanie každej Kariny je veľmi jednoduché - v pomere zalejeme
Stužovač šľahačky s višňovou príchuťou. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných a živočíšnych šľahačiek, masla či margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo
Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. Určené na ďalšie spracovanie. Karina Coconut je určená na stuženie ľahkých cukrárskych krémov a náplní, ktorým dodáva kokosovú chuť a vôňu. | Vychutnajte si
Zmes na jadrové trubičky. Pod obchodným názvom Aranka roll sa skrýva vychytaná zmes na výrobu jadrovej trubičiek alebo je tiež poznáte pod názvom grilážové. Vďaka jednoduchej receptúre je odstránená komplikovaná príprava jadrové hmoty a dochádza Timna k významnej úspore
Cukrársky výrobok na stuženie za studena šľahačky, jogurtu, kyslej smotany alebo tvarohu. Takto vznikajú veľmi jemné a osviežujúce krémy aj v kombinácii s čerstvým alebo kompótovým ovocím. Dávkovanie uvedené na výrobku. Cena za 1 kg. |
Stužovač šľahačky Karina Ananás Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, masla aj margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Základná zmes na výrobu brownies - do tejto zmesi pridáte vodu, vajcia a olej. Pre milovníkov orechov môžete pridať aj vlašské orechy alebo termostabilné špalíčky. Hmotnosť 1 kg. | Zloženie: pšeničná múka, cukor, kakao, kypriace látky E450, E500, aróma. | Skladujte na suchom a
Stužovač Karina Pistácie 1 kg Nová univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ako aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú
Karina Basic Milk je univerzálny sypká surovina určená na ochutenie a stuženie živočíšnej šľahačky, masla alebo margarínu. Táto zmes sa dá využiť aj v špeciálnych povrchových polevách. Všetky varianty majú lahodnú mliečnu chuť, ktorá sa dá využiť aj v duo kombinácii s
Zrkadlová poleva Topglanz je želírovací prípravok v podobe hotového netuhnúceho želé, aby vaše zákusky zostali dokonale číre a lesklé. Topglanz je želírovací prípravok v podobe hotového netuhnúceho želé, ktoré je možné používať za studena. Nanáša sa štetcom alebo
Kompletná zmes na veľmi jednoduchú prípravu za studena vypálenej hmoty. České vence, kolieska, francúzske craqueliny, profiteroles alebo eclair, to všetko si môžete vytvoriť s hotovou zmesou Paloma. Kompletná zmes na prípravu cesta - t. j. banánkov, vencov, vetrníkov, eklerov,
Stužovač krémov s obľúbenou talianskou príchuťou. Ďalší stužovač krémov, či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov
Stužovač Karina Jahoda na stuženie masla, margarínu a šľahačiek. Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek, tak aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek,
Sandra špenát Kompletná zmes na výrobu špeciálnych liatych hmôt so špenátom (mechový koláč). Možno ju použiť na výrobu rôznych druhov korpusov, valcovaných plátov a košíčkov. | Zloženie : cukor, pšeničná múka, sušené mlieko, cícerová múka, kypriace látky (E450, E500),
Stužovač Karina Malina 1 kg Malinový stužovač vhodný na stuženie šľahačiek, masiel, tvarohu. Dodávané množstvo 1 kg. | |
Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme
Kompletní směs pro velice snadnou přípravu pálené hmoty studenou cestou. České věnečky, větrníky, francouzské craquelin, profiteroles nebo eclair, to vše můžete vytvořit z připravené směsi Paloma. Kompletní směs na výrobu odpalovaného těsta - tj. banánků, věnečků,
Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe - gastrobalení. Balenie obsahuje 5 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. | Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela
Sypká zmes na výrobu klasických placiek s čokoládovou polevou, známe ako marokánky alebo aj florentínky. Sladená jadrová viaczrnná zmes s prídavkom sušenej mrkvy. Určené na ďalšie spracovanie. | Množstvo: 5 kg | Odporúčaný postup: 1000 g zmesi Tunisanka, 240 g vody (40-50 °C), 50
Karina Peanut Hardener 1 kg Trblietavé vločky sú vhodné nielen na dekoráciu potravín, ale sú špeciálne navrhnuté na použitie v alkoholických nápojoch. Jedlé trblietky do nápojov na báze jedlých sľudových perličiek spĺňajú potravinárske normy. Presné zloženie jednotlivých
Nová univerzálna sypká zmes na stuženie ako rastlinných, živočíšnych šľahačiek tak masla, margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate farebne a chuťovo príjemnú hmotu. Karinu môžete použiť aj
Kompletná zmes Sandra Velvet na výrobu obľúbených liatych ciest v červenej farbe. Balenie obsahuje 1 kg zmesi pre prípravu obľúbeného korpusu Red Velvet. Neobsahuje AZO farbivá. | Názov torty Red Velvet a jeho originálny recept údajne pochádza z newyorského hotela Waldorf Astoria, kde
Karina krém - náplň na Medovník. | Mliečna zmes na výrobu náplne do medových rezov - základ 500g zmesi, ktoré spojíte s prevarenou vodou 175 g s teplotou cca 40 ° C, 360 g invertného cukru. Suroviny premiešate do hladkej konzistencie, pridáte 200 g tuku, netreba našľahať, radšej
Kompletná zmes na prípravu náplní s výraznou príchuťou a vôňou kávy. Ďalší zo stužovača krémov či už šľahačkových, maslových a v ďalšom použití na výrobu dekoračných povrchov - na prípravu len doplníte vodu v určenom pomere a necháte odležať. Následne všleháme
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Vlastnosti poťahovacej hmoty Montana: | | kompletná zmes pre veľmi jednoduchú a rýchlu prípravu, | odpadá zdĺhavá
Speciální směs vhodná pro výrobu kulatých cukrářských piškotů nebo rohlíčků, které jsou základem pro výrobu špiček, indiánků, máslových rohlíčků atd. Sandra BUFFY Komplet je speciální hmota vhodná pro výrobu kulatých piškotů, tzv. buflerů, nebo
Toto je základná zmes na likérové špičky žltej farby. Mix Gloria Gaštan na výrobu jemného hnedého piškótového cesta s 3,5 % gaštanovej múky. Mixy na sladký program oceníte pri príprave rôznych druhov sladkého pečiva. Môžete si vybrať zo širokej ponuky ochutených zmesí na
Pikantná zmes na prípravu klasických placiek s čokoládovou polevou známych ako moroccane alebo tiež florentínky. Na výrobu ľahkých ovocných koláčov ponúkame koncentrát aromatickej pasty - čučoriedky. Pasta sa používa do krémov, zmrzliny, šľahačky a v kombinácii s
Špeciálna zmes vhodná na prípravu okrúhlych piškótových koláčov alebo rolády, ktoré sú základom na výrobu topov, indiánskych, maslových rolád atď. Sandra BUFFY Komplet je špeciálna hmota vhodná na výrobu okrúhlych piškótových koláčov, takzvaných pufov alebo rolád,
Čierna sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 1kg. Sypkú zmes na mliečny marcipán treba prepracovať s ďalšími surovinami. Na 1 kg treba pridať 150 - 160 ml vody, 50 g 100% zmäknutého tuku. Po prepracovaní je treba hmotu nechať odležať 3 hodiny. Potom
Zmes Karina KAKAO MIX s 21% kakaa na výrobu kakaovej náplne. Univerzálna sypká zmes na stuženie rastlinných, živočíšnych šľahačiek, ale aj masla a margarínov. Príprava spočíva v zmiešaní zmesi s vodou zastudena a vmiešaní do vyšľahaných šľahačiek, tukov. Získate
Špeciálna zmes sušených vaječných bielkov s krupicovým cukrom a kyselinou citrónovou. Zmes na prípravu snehových sušienok, indiánskych sušienok, náplne do creme fraiche, lasagní. Dodávaná hmotnosť 5000 g | Výrobný postup: | Indiánky: 100 g eibumínu + 500 g pitnej vody - zmiešame,
Špeciálna zmes sušených bielkov s cukrom krupicou a s kyselinou citrónovou. Sypká zmes Eibumin na výrobu snehového pečiva, indiánky, náplní do trubičiek alebo krémrolí, laskoniek. Dodávaná hmotnosť 200g.Výrobný postup: | Indiánky: 100g eibuminu + 500g pitnej vody - zmiešať,
Zrkadlová poleva Mella Glaze čokoláda vytvorí lesklý povrch na tortách i múčnikoch. Čoko gél pre aplikáciu na povrch múčnika. Gél vytvára lesklý povrch a nesteká ani z oblých tvarov. | Hmotnosť 300 g, cena za balenie.Zloženie: glukózový sirup, voda, zahusťovadlo, (E406, E440,
Sypká zmes na poťahovanie a modelovanie Montana - mliečny marcipán 5 kg. Sypká zmes vhodná na výrobu hmoty na poťahovanie a modelovanie. Určená len pre ďalšie spracovanie.Odporúčané dávkovanie: Montana 1000g + pitná voda 150 - 170g + 100% tuk 50g. | Vlastnosti poťahovacej hmoty
Tmavá zmes korpus Brilant 5 kg Hotová zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené
Tmavá zmes na korpus - Brilant 1 kg Horúca zmes na tmavý korpus. | Zloženie: cukor, pšeničná múka, sušené vajcia, kakao, kypriace látky (E450, E500), aróma. | Priemerné výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energia: 1601 kJ (383 kcal) Tuky: 5,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,8 g
Zrkadlová poleva Mella Glaze Neutral - Topglanz. Neutrálny gél pre aplikáciu na povrch múčnika - gél môžete prifarbovať, inak vytvára lesklý povrch a nesteká ani z oblých tvarov. | Hmotnosť 300g, cena za balenie.Mella Glaze (Topglanz) je želírovací prípravok v podobe hotového