Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear - popis produktu

Sponky do vlasov INVISIBOBBLE Waver Crystal Clear: Unikátne priehľadné sponky INVISIBOBBLE Waver Crystal Clear predstavujú najnovšiu inováciu z dielne obľúbenej značky Invisibobble. Výnimočnosť sponiek do vlasov je daná použitým nekovovým materiálom a originálnym tvarom 3D skrutkovice. Ten našiel svoju inšpiráciu u populárnych špirálovitých gumičiek Invisibobble Original. Vďaka tomu sponky ponúkajú aj podobné vlastnosti. Vlasy sú pevne fixované v jednotlivých dutinách zvlnenej sponky, takže nie sú stiahnuté príliš, nedochádza k ťahaniu vlasov ani na nich nevznikajú žiadne stopy a otlaky. Použitá technológia Slide Lock potom umožňuje jednoduché otvorenie i zatvorenie sponky INVISIBOBBLE Waver Crystal Clear bez akejkoľvek námahy. Kľúčové vlastnosti vlasových sponiek INVISIBOBBLE Waver Crystal ClearInovatívne nekovové sponky v krištáľovo čistom, priehľadnom vyhotoveníUnikátny špirálový tvar sponiek vytvárajúci nerovnomerný tlak na vlasyIdeálne pre pevné a silné fixovanie vlasov, ale nie príliš tesnéTvar poskytujúci silný úchop bez ťahania jednotlivých vlasov a vlasovej pokožkyTvar trojrozmernej vlny sponiek Waver zabraňujúci bolestiam hlavyBezpečne uzatvárateľné sponky vďaka jednoduchému systému Slide LockVodoodolný materiál s jednoduchou údržbou, neabsorbuje žiadne tekutinyPohodlná a k vlasom šetrná alternatíva k bežným sponkám a škripcom na vlasy Materiál:Umelá živicaFarba:Priehľadná, číraPoužitie:Vhodné pre vlasový styling a fixáciu vlasov, pre celodenné nosenie pri športe, v práci, doma ...Určenie:Ženy, detiBalenie obsahuje:3× špirálová sponka Invisibobble Waver Crystal Clear

Invisibobble ® Waver Crystal Clear 3 ks Povedzte zbohom klasickým sponkám či klipsám, ktoré sú nepohodlné, tlačia, zanechávajú vo vlasoch stopy a objavte kúzlo minimalizmu a elegancie. Krištáľovo čisté sponky do vlasov Invisibobble Waver Crystal Clear sú šetrné k vlasom, nemajú žiadne kovové ani ostré hrany a držia na svojom mieste bez bolesti celý deň.

invisibobble Waver Crystal Clear, 3 ks, Doplnky do vlasov pre ženy, Vlasový doplnok invisibobble Waver Crystal Clear dokonale dotvorí váš účes. Vlastnosti: má originálny tvar zaručuje šetrnosť k vlasom nezanecháva na vlasoch odtlačok Použitie: Vytvorte účes požadovaného tvaru.

Sponka do vlasov waver.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vlasové doplnky, je v ponuke značky Invisibobble, veľkosť odpovedá označeniu 3 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je vhodný female, unisex.

Produkt Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sponky do vlasov, je v ponuke značky Invisibobble, veľkosť je 3 ks v ponuke e-shopu Notino.sk a je určený female, unisex.

Produkt Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear je označený EAN kódom 4260285389696.

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear - parametre produktu

Veľkosť
Určeniefemale
KategóriaSponky, Vlasové doplnky, Sponky do vlasov
ZnačkaInvisibobble
Veľkosť3 ks
Určeniefemale, unisex
E-shopNotino.sk
EAN4260285389696

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear - história ceny a dostupnosti

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear - ďalšie zaujímavé produkty

Invisibobble Sponky do vlasov Waver invisibobble WAVER Crystal Clear - ako nakúpiť najvýhodnejšie?