Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks #127278

Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks - popis produktu

Infračervená tepelná lampa, zdravotnícka pomôcka.Žiarič je určený len na ožarovanie ľudského tela. Použitá Infražiarovka Infrared PAR 38 E (150 W). Nastaviteľná poloha ponúka používateľovi 5 rôznych polôh naklonenia, ktoré vyhovujú pozícii používateľa počas terapie. Ožarovaná pokožka je silnejšie prekrvovaná a zvyšuje sa látková premena v teplotnom poli. Infračervené svetlo môže byť použité ako: úľava od chladu, napätia a svalových bolesti, sprievodná terapia pri liečbe krčných-nosových-ušných ochorení, podpora pri starostlivosti o pleť a pestovanie krásy, obzvlášť u nečistej pleti. Pri používaní postupovať podľa priloženého návodu. Lampu používať podľa potreby 1 - 2 krát denne po dobu 5 - 10 minút. Ožarovanie pokožky by nemalo prekročiť dobu 15 minút. Deti a staršie osoby používať len pod dohľadom zodpovednej osoby! Upozornenie: Pred použitím skontrolujte, či je infražiarič úplne zaskrutkovaný. Dbajte vždy na bezpečnú a stabilnú polohu vášho zariadenia. Odstup infražiariča a ožarovanou časťou tela nesmie prekročiť nasledujúce hodnoty: IL21: minimálne 80 cm Pri ožarovaní tváre vždy zatvorte oči! Odporúčaná doba ožarovania predstavuje max. 12 minút. Na začiatok sa odporúča zvoliť kratší čas ožarovania. Pokožka niektorých ľudí však môže aj pri správnom používaní prístroja reagovať precitlivelo na tepelné ožarovanie (napr. silné sčervenanie, tvorenie pľuzgierikov, svrbenie, silné potenie) alebo alergicky. Pravidelne kontrolujte ožarovanú časť tela. V prípade výskytu náznakov precitlivenosti alebo alergickej reakcie ukončite ihneď ožarovanie a konzultujte lekára. Zariadenie je vybavené polohovateľným tienidlom. 5 polôh sklonu umožňujú nastaviť infražiarič individuálne podľa potreby.

Blahodarné účinky infračervenej lampy sú dnes už dobre známe. Tieto lampy patria k populárnym spôsobom, ako napomôcť uzdravovaniu a posilneniu organizmu priamo z pohodlia vášho domova. Je vhodná ako na aplikáciu na mnoho druhov terapeutických aj kozmetických problémov. Ožarovaním pokožky infračerveným svetlom dochádza k lepšiemu prekrveniu, a tiež sa zvyšuje látková výmena, čo posilňuje obranyschopnosť vášho tela. Do hĺbky prenikajúce teplo vám krásne uvoľní svalové napätie.Infračervená lampa IL21 patrí k spoľahlivým, výkonným a pritom kompaktným modelom od obľúbeného výrobcu Beurer. Dá vám na výber z 5 uhlov náklonu podľa toho, ktoré miesto potrebujete nahrievať. Poteší vás tiež pekný výkon 150 W. Lampa je vyrobená v jednoduchom a uhladenom dizajne s protišmykovými nožičkami na spodnej strane; banka je z lisovaného skla. Použite ju ako sprievodnú terapiu pri liečbe krčných-nosních-ušných ochorení, ako podporu pri starostlivosti o pleť a pestovaní krásy, či len ako prevenciu. Zvlášť starším ľuďom tiež uľaví od bolestí liečbe reumatizmu, ischiase či dny. Neoceniteľným pomocníkom sa stane tiež tým, ktorí často trpia na chrípky, angíny, zápaly stredného ucha, a pomôže po lekárskych zákrokoch, pri poraneniach a jazvách. Rozmery lampy sú 138 x 213 x 175 mm.

Infračervená lampa Beurer BEU-IL21 je vhodná pri liečbe natiahnutých svalov, bolesti kĺbov, pri prechladnutí alebo pri liečbe akné. Prístroj používa infračervené svetlo na podporu liečebných procesov.Pri ožarovaní infračerveným svetlom dochádza k prenosu tepla na človeka. Ožarovaná pokožka je silnejšie prekrvovaná, stimuluje sa látková výmena v teplotnom poli a tým sa pokožka podporuje pre lepšie prijatie liečby.Vlastnosti a špecifikácie: infračervená lampa 1 teplota 5 uhlov náklonu protišmykové nožičky materiál skla: lisované váha: cca 600 g príkon: 150 W vyrobené v EU

Infračervená tepelná lampa od nemeckej značky Beurer ponúka úľavu od chladu, napätia a svalových bolesti.

  • Nastaviteľná obrazovka
  • 5 rôznych polôh naklonenia, ktoré vyhovujú pozícii používateľa počas liečby
  • Vhodná pri prechladnutí
  • Lekársky produkt
  • Tvrdené sklo
  • Výkon: 150 W

BEURER infralampa BEU-IL21 Obsah BEURER infralampa BEU-IL21: Infračervená lampa Charakteristika BEURER infralampa BEU-IL21: 1 teplota 5 uhlov náklonu Príkon 150 W lisované sklo protišmykové nožičky

Beurer Infračervená lampa IL 21 Infračervená lampa IL21 od firmy Beurer je určená k ožarovaniu ľudského tela. Predĺžená záruka 3 roky.

Infračervená lampa, 1 teplota, 5 uhlov náklonu, 150 W

Produkt Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks #127278 má priradený EAN kód 4211125616014.

Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks - parametre produktu

Koľko dní Vám vydrží balenie365
KategóriaLampy, Inhalátory, Infralampy
EAN4211125616014

Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks - história ceny a dostupnosti

Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Beurer IL 21 Lampa s infračerveným žiarením terapeutická 1x1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?