INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 39,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey - popis produktu

Nosič pre dieťa Infantino Flip Advanced 4 v 1 Grey:Pre bábätko je dôležité cítiť rodičovskú blízkosť. Pokiaľ uprednostňujete nosenie dieťatka na tele, perfektným výberom je nosič pre dieťa Infantino. Je nachystaný na uloženie dieťaťa na brucho, čelom von a na chrbát. Nosenie na bruchu vám poskytne nepretržitý kontakt s dieťaťom. Nosič na chrbát je určený pre staršie deti, ktoré už vedia stáť alebo sedieť. Dieťa môže skúmať okolie, keď je posadené čelom von. Nosič pre deti poskytuje komfort pri nosení dlhšiu dobu, pretože vďaka tomuto spôsobu sa hmotnosť dieťaťa rovnomerne rozkladá na vaše boky a ramená. Je prispôsobený na hmotnosť dieťaťa do 14,5 kg. K nosiču patrí praktická výbava, v tomto prípade podbradník, opierka hlavy a vystužené popruhy. Hlavné vlastnosti nosiča pre deti Infantino Flip Advanced 4 v 1 Grey Nosič pre bábätko Infantino vám poskytne možnosť mať voľné ruky Slúži na uloženie dieťaťa na brucho, čelom von a na chrbát Zvládne nesenie dieťaťa s hmotnosťou do 14,5 kg Vaše dieťatko bude komfortne usadené vďaka možnosti nastavenia opierky hlavy Ergonomické spracovanie zohľadňuje správny vývoj dieťaťa Tento typ nosiča pre dieťa je vhodný aj pre mamičky po cisárskom reze Pranie nosiča je možné v automatickej práčke Na nosič pre deti sa rýchlo adaptujete vy aj vaše dieťa Nosič pre dieťa Infantino predstavuje vynikajúci spôsob, ako nahradiť klasický kočík. Vaše dieťatko bude mať dostatočný komfort vďaka možnosti nastavenia opierky hlavy. Má ergonomické spracovanie, ktoré napomáha správnemu vývoju dieťaťa. Ergonomický nosič ponúka dieťaťu aj prirodzenú polohu, čím minimalizuje riziko deformácií chrbtice alebo bedier. Tento špeciálny model nosiča pre deti je vhodný aj pre mamičky, ktoré podstúpili cisársky rez. Okrem toho možno nosič pohodlne vyprať v automatickej práčke. Objavte pridanú výbavu nosiča pre dieťa Nosič pre deti Infantino prináša okrem hlbšej väzby medzi rodičom a dieťaťom aj prvky na zvýšenie pohodlia. Komfortné nosenie bábätka je podporované vystuženými popruhmi, vďaka ktorým nebudete pociťovať žiadne nepríjemné tlačenie. Vo výbave sa nachádza podbradník, ktorý oceníte počas kŕmenia dieťaťa alebo na cestách pri nečakaných nehodách. Opierka hlavy dieťaťa je praktickou súčasťou klokanky pre deti. Táto opierka bola navrhnutá tak, aby udržiavala hlavu novorodenca alebo batoľaťa v bezpečnej a ergonomickej pozícii. Je to praktický detail, ktorý pomôže bábätkám, ktoré ešte nezvládnu udržať hlavičku v stabilnej polohe.

Praktické nosítko Go Forward je pripravené pre pohodlné a dlhé nosenie dieťaťa, a to už od narodenia.

Ergonomický strih zaisťuje rozloženie na boky dospelého, ramenné popruhy sú polstrované. Ak je dieťa otočené smerom k rodičmi a má široký posed s rotaženým bedrami, pôsobí táto poloha na správny vývoj bedrových kĺbov.

Varianty nosenia:

  • úzke sedenie smerom k rodičovi
  • široké sedenie smerom k rodičovi
  • sedenie smerom od rodiča sedenie na chrbte rodičov

Skladba a funkčnosť:

  • odnímateľný podbradník Wonder Cover
  • podporný bokový pás pre rozloženie hmotnosti dieťaťa

Zaistite si pre dieťa ergonomické nosítko Infantino!

Vhodné pre deti od narodenia Nosnosť od: 3,5 kg Nosnosť do: 14,5 kg

Unikátny nosič Flip Advanced 4v1 využijete od dojčenského do batoľacieho veku dieťaťa. Ponúka 4 spôsoby nosenia dieťaťa: - úzke sedenie smerom k rodičovi - široké sedenie smerom k rodičovi - sedenie smerom od rodiča - sedenie na chrbte rodičov Pre najmenšie bábätká je určené úzke sedenie smerom k rodičovi s nastaviteľnou polstrovanou opierkou hlavy. Pre väčšie deti využijete široké ergonomické sedenie smerom k rodičovi i smerom od rodiča či na chrbte. Súčasťou nosidlá je odnímateľný podbradník Wonder Cover, ktorý ochráni vaše oblečenie aj nosič pred znečistením. Podporný bokový pás pomáha rozložiť hmotnosť noseného dieťaťa na boky rodiča. Pohodlie pri nosení pomáha aj polstrovanie ramenných popruhov. Nosič je vhodný pre deti od 3,6 do 14,5 kg.

Infantino Nosič Flip Advanced 4v1 Grey Unikátny nosič Flip Advanced 4v1 využijete od dojčenského do batoľacieho veku dieťaťa.

Produkt INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nosiče detí, vyrába ho značka Infantino, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Nosiče pre deti, je v ponuke značky Infantino v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey je označený EAN kódom 3773554001836.

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey - parametre produktu

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey - história ceny a dostupnosti

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey - ďalšie zaujímavé produkty

INFANTINO Nosič Flip Advanced 4v1 Grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?