Infantino Nosítko Cuddle Up

Infantino Nosítko Cuddle Up

Infantino Nosítko Cuddle Up

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 52,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Infantino Nosítko Cuddle Up - popis produktu

Nosič pre dieťa Infantino Cuddle Up:Pre bábätko nie je nič dôležitejšie, než byť v blízkosti svojich rodičov. Pokiaľ radi nosíte dieťatko pri sebe, odporúčame vám nosič pre dieťa Infantino. Slúži na uloženie dieťaťa na brucho a na chrbát. Nosenie na bruchu vám umožní nepretržitý kontakt s dieťaťom. Nosič na chrbát je ideálny pre staršie deti, ktoré už samy stoja alebo sedia. Nosič pre deti zaisťuje pohodlné nosenie dlhšiu dobu, pretože rovnomerne rozkladáte jeho hmotnosť na svoje boky a ramená. Je navrhnutý na hmotnosť dieťaťa do 18 kg. Nosiču nechýba praktická výbava, v tomto prípade vrecká, kapucňa a vystužené popruhy. Zásadné vlastnosti nosiča pre deti Infantino Cuddle Up Nosič pre bábätko Infantino zaisťuje pohodlné prenášanie dieťaťa s voľnými rukami Je určený na uloženie dieťaťa na brucho a na chrbát Zvládne nosiť dieťa s hmotnosťou do 18 kg Ergonomické spracovanie nosiča podporuje správny vývoj dieťaťa Tento konkrétny typ nosiča pre dieťa môžu využívať aj mamičky po cisárskom reze Nosič je možné prať v práčke Na nosič pre deti si vy aj vaše dieťa rýchlo navyknete Nosič pre dieťa Infantino predstavuje vynikajúci spôsob, ako nahradiť klasický kočík. Je navrhnutý s dôrazom na ergonomické spracovanie, ktoré je pre vývoj dieťaťa prospešné. Ergonomický nosič umožňuje dieťaťu byť v prirodzenej polohe, čo eliminuje riziko deformácií chrbtice alebo bedier. Tento konkrétny typ nosiča pre deti je vhodný aj pre mamičky, ktoré podstúpili cisársky rez. Ďalej je možné nosič ľahko prať v automatickej práčke. Zaujme vás pridaná výbava nosiča pre dieťa Nosič pre deti Infantino prináša okrem hlbšej väzby medzi rodičom a dieťaťom aj prvky na zvýšenie pohodlia. Komfort pri nosení dieťaťa zvyšujú vystužené popruhy, tie vám zaručia, že nepocítite nepríjemné tlačenie. Má všité vrecká na malé veci, aby boli vždy dostupné. Praktickou vymoženosťou je tiež kapucňa, ktorá slúži na zaistenie bezpečnosti dieťaťa pred slnkom, vetrom, chladom a ďalším nepriaznivým počasím.

Praktické nosítko Cuddle Up je pripravené pre pohodlné a dlhé nosenie dieťaťa, a to už od dvoch mesiacov. Ergonomický strih zaisťuje rozloženie na boky dospelého, ramenné popruhy sú polstrované. Ak je dieťa otočené smerom k rodičmi a má široký posed s rotaženým bedrami, pôsobí táto poloha na správny vývoj bedrových kĺbov.

Dve varianty nosenia:

  • otočenie dieťaťa smerom k rodičovi
  • sedenie na chrbte rodičov

Skladba a funkčnosť:

  • klokanie vrecko na prednej časti nosidlá
  • podporný bokový pás pre rozloženie hmotnosti dieťaťa
  • odnímateľná mäkká kapucňa pre ochranu dieťaťa pred slnkom či vetrom

Zaistite si pre dieťa ergonomické nosítko Infantino!

Vhodné pre deti od 2 mesiacov Nosnosť od: 5,5 kg Nosnosť do: 18 kg

Ergonomický nosič Cuddle Up využijete od dojčenského do batoľacieho veku dieťaťa. Ponúka 2 spôsoby nosenia dieťaťa: široké sedenie smerom k rodičovi sedenie na chrbte rodičov Široké ergonomické sedenie zaisťuje správne postavenie bedier v nosiči. Súčasťou nosiča je klokanie vrecko na prednej časti nosidlá a odnímateľná mäkká kapucňa, ktorá ochráni vaše dieťa pred slnkom či vetrom.Podporný bokový pás pomáha rozložiť hmotnosť noseného dieťaťa na boky rodiča. Pohodliu pri nosení pomáha aj polstrovanie ramenných popruhov.Nosič je vhodné pre deti od 5,5 do 18 kg.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nosiče detí, vyrába ho značka Infantino, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Infantino Nosítko Cuddle Up je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nosiče pre deti, je v ponuke značky Infantino v ponuke e-shopu 4kids.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Infantino Nosítko Cuddle Up je označený EAN kódom 3021105053316.

Infantino Nosítko Cuddle Up - parametre produktu

Infantino Nosítko Cuddle Up - história ceny a dostupnosti

Infantino Nosítko Cuddle Up - ďalšie zaujímavé produkty

Infantino Nosítko Cuddle Up - ako nakúpiť najvýhodnejšie?