AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 637,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV - popis produktu

Varná doska AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB:Varte pohodlne, rýchlo a spoľahlivo s novou vstavanou varnou indukčnou doskou AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB, ktorá vám nebude klásť žiadne limity pri objavovaní nových kuchárskych možností. Neobmedzujte sa len na jednu veľkosť platničiek, jednoducho spájajte jednotlivé segmenty varnej dosky pomocou funkcie FlexiBridge a vytvorte rôzne veľké varné plochy, ktoré sa dokonale prispôsobia veľkosti a tvaru vašich hrncov. Pomocou prehľadného ovládania ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu teplotu a vďaka hladkému odolnému povrchu bez problému odstránite všetky nečistoty. Nebojte sapoškriabania alebo poškodenia, povrch varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB odolá aj náročnej prevádzke.Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FBPlochý a hladký povrch odolný proti poškriabaniuDetská poistka varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FBPraktická funkcia PowerSlide na prednastavenie zón s rôznou teplotouRozmery varnej dosky AEG 590 × 520 mmElegantný dizajn indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FBJednoduché a rýchle čistenie bez pripáleniaVarné zóny s automatickým prispôsobením tvaru a veľkosti riadu4 varné zóny indukčnej varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FBBezdrôtové prepojenie varnej dosky a odsávača pár cez Hob2HoodFunkcia PowerSlideVarná doska AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB je vybavená pokročilou funkciou PowerSlide, vďaka ktorej ľahko vytvoríte prednastavené plochy s rôznou teplotou.  Nemusíte tak počas varenia meniť nastavenie celej dosky, ale stačí jednoducho posunúť panvicu z mierneho ohrevu na silnejší a bez rušenia sa venovať pripravovanému pokrmu.Majte vo svojej kuchyni čistý a svieži vzduchJedinečný systém prepojenia varnej dosky AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB s kompatibilným odsávačom pár cez Hob2Hood umožní spoľahlivú bezdrôtovú komunikáciu. Na začiatku varenia sa odsávač zapne a rozsvieti a potom počas varenia sám upravuje intenzitu sania a osvetlenia. K dispozícii je tiež možnosť ručného ovládania.Varné zóny s automatickým prispôsobením tvaruIndukčná varná doska AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB disponuje varnými zónami, ktoré sa automaticky prispôsobia tvaru a veľkosti riadu. Príprava jedla vďaka tomu bude prebiehať úplne rovnomerne, nech už panvicu alebo hrniec umiestnite kdekoľvek. Regulácia ohrevu sa vykonáva jednoducho dotykom požadovaného stupňa na posuvnom ovládači.Jednoduché a rýchle čistenie indukčnej platne AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FBIndukčnú varnú dosku vyčistíte s vynaložením minimálneho úsilia. Plochý, hladký povrch je odolný voči poškriabaniu a miesto okolo varnej nádoby zostáva počas doby prípravy jedál chladné. Vďaka tomu nedochádza k pripáleniu rozliatych tekutín alebo zvyškov pokrmov, takže ich možno vždy ľahko a rýchlo z indukčnej platne AEG Mastery FlexiBridge IKE64471FB zotrieť.

Doska indukčný; IKE64471FB: 60; Prepojenie varných zón: FlexiBridge; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: áno; Stop andamp; Go: Nie; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Áno; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; 5 rokov záruka na celý model: ÁnoMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

INDUKČNÝ VARNÝ PANEL . ZMEŇTE PRUDKÉ VARENIE NA SLABÉ IBA PRESUNUTÍM PANVICE . Pomocou funkcie PowerSlide môžete vytvoriť špeciálnu varnú oblasť s preddefinovanými teplotami ohrevu. Výsledkom je, že môžete rýchlo zmeniť prudké

Varná doska indukčné AEG o šírke 59 cm a ve farbe čierna. Počet platničiek 4 a napájacie napätie (V): 220-240.

Produkt AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku AEG, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu E-spotrebiče.sk, Siko.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka AEG, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu E-spotrebiče.sk, Siko.sk.

Produkt AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV popisuje EAN kód 7332543592197.

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV - parametre produktu

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV - história ceny a dostupnosti

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV - ďalšie zaujímavé produkty

AEG IKE64471FB + ZADARMO ZÁRUKA 5 ROKOV - ako nakúpiť najvýhodnejšie?