Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 529 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB - popis produktu

Varná plocha bez obmedzenia Pri tejto indukčnej varnej doske sa zóny automaticky prispôsobia tvarom a rozmerom vášho riadu. Vďaka tomu sa môžete tešiť na rovnomerné výsledky varenia bez ohľadu na veľkosť či umiestnenie panvice či hrnca. Priama cesta k optimálnej teplote Priamo prístupné ovládanie ohrevu tejto varnej dosky umožňuje okamžité prepnutie na optimálnu teplotu. Stačí sa dotknúť požadovaného stupňa na posuvnom ovládači. Čistý povrch s minimálnym úsilím Povrch varnej dosky je úplne plochý, hladký a odolný voči poškriabaniu. Plocha okolo panvice navyše zostáva chladná, a tak nespôsobuje pripálenie rozliatych tekutín či zvyškov jedla. Stačí ju len zotrieť, aby bola opäť ako nová. Maximálny výkon počas chvíľky Funkciu zosilnenia výkonu tejto varnej dosky oceníte vo chvíli, keď rýchlo potrebujete intenzívne teplo. Funkcia tak zaistí mimoriadne rýchle zohriatie pokrmu. Bezpečnosť na prvom mieste Pomocou funkcie zablokovania tlačidiel môžete uchovať nastavenia ohrevu. Všetko je možné nastaviť a zabezpečiť jednoduchým stlačením tlačidla, od doby po teplotu ohrevu. Pri utieraní rozliatych tekutín z povrchu tak nemôže dôjsť k náhodnej zmene akéhokoľvek nastavenia. Následne stačí znovu stlačiť funkciu zablokovania tlačidiel a podľa potreby nastavenia upraviť.

Vďaka technológii DoubleBridge môžete kombinovať dve varné zóny na dvoch rôznych miestach varnej dosky. Táto funkcia vám príde skvele vhod, keď potrebujete variť v rôzne veľkých nádobách. Tiež harmonizuje nastavenie teploty a času, aby ste boli v kuchyni maximálne flexibilní. Funkcia PowerBoost vám poskytne okamžitý prísun tepla a varí vodu za menej ako 90 sekúnd. Časovač varnej dosky je možné nastaviť až na jednu hodinu a po uplynutí tejto doby varnú dosku automaticky vypne.

Doska indukčný; IKE64450XB: 60; Prepojenie varných zón: Bridge; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Nie; Stop andamp; Go: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 576x516; 5 rokov záruka na celý model: NieMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA. NA VARNOM PANELI MAXISENSE® MÔŽETE VARNÉ NÁDOBY POLOŽIŤ KAMKOĽVEK. Zóny na tomto indukčnom varnom paneli sa automaticky prispôsobia varným nádobám, aby sa dosiahla najvyššia úroveň flexibility –

Indukčná varná doska, 4 varné zóny, príkon 12,8 kW, automatické rýchle zahriatie, detská poistka, automatické vypnutie,časovač Eco

Produkt Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845 patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku AEG, veľkosť je 46 mm, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Indukčné varné dosky, vyrába ho značka AEG vo veľkosti 46 mm, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské poistky od značky AEG, je vyrobený vo veľkosti 46 mm, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Indukčná varná doska AEG IKE64450XB #1419845 označuje EAN kód 7332543548163.

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB - parametre produktu

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB - história ceny a dostupnosti

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB - ďalšie zaujímavé produkty

Indukčná varná doska AEG IKE64450XB - ako nakúpiť najvýhodnejšie?