Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg - popis produktu

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU Sušička bielizne sa stala v mnohých domácnostiach nevyhnutným pomocníkom. Ak ste športovec alebo často chodíte do prírody a vaše topánky sú často tak špinavé, že ich musíte vložiť do práčky, potom iste oceníte aj to, že v tejto sušičke Indesit pohodlne usušíte aj obuv. Na výber potom máte samozrejme aj z niekoľkých ďalších programov. Intuitívne ovládanie Sušička bielizne Indesit YT M11 82K RX EU s tepelným čerpadlom v bielom vyhotovení zvládne usušiť až 8kg náplň, jej hlučnosť počas prevádzky dosahuje 65 dB, a ovládanie vďaka tlačidlám, displeju a otočnému spínaču bude hračka. Priehradka na topánky Súčasťou sušičky je špeciálna priehradka na topánky, ktorá umožní rýchlo a bez námahy usušiť vašu obľúbenú obuv. Push & Go Spustite sušenie len jediným stlačením a o nič viac sa už nestarajte. Easy Mix Cycle Tento program efektívne usuší až 3kg náplň, zloženú z bielizne rôznych farieb. Netrápte sa viac s triedením. Rýchly 45 Ideálny program v situáciách, kedy vás tlačí čas a ponáhľate. Za 45 minút máte usušené. Prikrývky Špeciálny program na sušenie prikrývok a páperových búnd, ktoré budú opäť krásne nadýchané.

Produkt Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušičky bielizne, vyrába ho značka INDESIT.

Produkt Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg označuje EAN kód 8050147542583.

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg - parametre produktu

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg - história ceny a dostupnosti

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg - ďalšie zaujímavé produkty

Sušička bielizne INDESIT YT M11 82K RX EU, A++, 8 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?