HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l - popis produktu

Roztomilá ovečka je naozajstný lámač sŕdc a je ideálna pre maznanie: v jej brušku je ukrytá fľaša s horúcou vodou. Ak to nie je potrebné, je to zamatový plyšový vankúšik a rýchlo sa z neho stane kamarát.Vybrať termofor pre deti nie je len tak. Musí byť bezpečný, mäkký a hlavne nesmie vyzerať ako klasická nudná plastová fľaša. Termofor schovaný vo vnútri roztomilej plyšovej ovečky je ideálnou voľbou. Dieťa ho môže bezstarostne objať a nechať sa uchlácholiť príjemným a dlhotrvajúcim teplom.Ak si starostlivo strážite kvalitu výrobkov, ktoré sa objavujú v blízkosti vašich detí, s termoforom od nemeckej spoločnosti Hugo Frosch môžete byť úplne v pokoji. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov.Vlastnosti: ovečka vyrobená zo 100% polyesteru (biela s vyšívanými očami a suchým zipsom) termofor z odolného termoplastu s veľmi dobre tesniacim uzáverom rozmery termoforu: 25 x 19,5 cm rozmery ovečky: cca 50 x 40 cm testované a monitorované nezávislými akreditovanými laboratóriamiK akým účelom môže plyšák poslúžiť? ako príjemný, hrejivý kamarát pre pokojné zaspávanie pri bolestiach bruška ako ohrievadlo studenej postele ovečka môže slúžiť aj ako relaxačný spoločník pre dospelého

Vnútri plyšovej ovečky je vložený kvalitný termofor. Tento mäkučký spoločník s plyšovým obalom meria dohromady 50 x 40 cm.

Produkt HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l označuje EAN kód 4250098504508.

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l - parametre produktu

Farbabéžová
KategóriaFľaše, Brúsky
EAN4250098504508

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l - história ceny a dostupnosti

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l - ďalšie zaujímavé produkty

HUGO FROSCH Detský termofor classic 3 v 1 s vankúšikom ovečka 1,8 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?