Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou #7038315

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou #7038315

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou #7038315

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou - popis produktu

Masívny hrniec s pokrievkou s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT. Môžete v ňom variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať s minimálnou potrebou tuku. Pripravovaný pokrm sa nepripeká. Pokrievky s otvorom pre únik prebytočnej pary. Vhodný na všetky typy spotrebičov vrátane indukcie i rúry. Materiál: hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a s profilovaným dnom, sklo, nerez. Odporúčame použitie kuchynské chňapky. Pri plynových sporákoch voľte správnu veľkosť plameňa, pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičov je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Pripravovaný pokrm možno na sporáku pripraviť a potom ho vložiť do rúry. Pripravené jedlo môžete pohodlne skladovať v hrncoch tiež v chladničke. Pri použití v rúre s pokrievkou max. do 200 °C. Je vhodná do umývačky na riad.

Tento produkt nájdete v skupine Panvice s nepriľnavým povrchom, patrí pod značku 3Pagen v ponuke e-shopu Astoreo.sk.

Produkt Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou #7038315 patrí do skupiny produktov Hrnce s nepriľnavým povrchom od značky 3Pagen, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk.

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou - parametre produktu

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou - história ceny a dostupnosti

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou - ďalšie zaujímavé produkty

Hrniec GRANDE so sklenenou pokrievkou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?