ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa - popis produktu

'Kráľ zvolal turnaj a slávnosť, akej nebolo v Siedmych kráľovstvách páru od čias Aegona Dobyvateľa. Navyše si kráľ na slávnosti vyberie svojho nového pobočníka. To je príležitosť dostať sa na významnú pozíciu. Nie ste však jediný, kto túži po tomto lukratívnom mieste. V hre Hra o trůny: Pobočník krále budete musieť prekabátiť svojich súperov, častokrát aj nečestne, aby ste sa stali pravou rukou kráľa. Nebojte sa, je tu vždy verný Varys, ktorý vám pomôže. Využite jeho znalosti a skúsenosti, nechajte ho prihovárať sa za vás u iných významných postáv, ktorých pomoc vás môže dostať až na vrchol! Na pozíciu pobočníka kráľa!'

Dokážete získať titul Pobočníka kráľa? Hráč s najvyšším počtom práporcov víťazí. Počet hráčov 2-4. Doba hry 20 minút. Hra je v slovenskom jazyku. Vhodné pre deti od 14 rokov. Obsah balenia: 35 kariet postáv. 1 karta Varyse. 14 kariet spoločníkov. 7 žetónov práporcov. 4 žetóny Trojoké vrany. 1 pravidlá.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa patrí do skupiny produktov Stolové hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, BLACKFIRE v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa má EAN kód 8594054916285.

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa - parametre produktu

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa - história ceny a dostupnosti

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa - ďalšie zaujímavé produkty

ADC Blackfire Hra o tróny: Pobočník kráľa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?