HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá - popis produktu

MTB dresy navrhnuté v dielni Holokolo sú inšpirované úspešnou cestnou kolekciou a obohatené o nové originálne dizajny. Sú štýlové, funkčné a dostupné pre všetkých. Voľnočasový strih a funkčný materiál doplnia váš zážitok z jazdy či už pri zjazdoch na lesných trailoch, alebo na výletoch s rodinou. MTB krátke nohavice Holokolo sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie a funkčnosť, aby ste sa mohli sústrediť iba na jazdu. Ich pružný materiál v rozkroku a na zadnej časti nohavíc zabezpečuje vynikajúce pohodlie a slobodu pohybu. Okrem toho nohavice disponujú laserovým vetraním v rozkroku, ktoré udržuje vaše telo príjemne chladné aj v horúcich podmienkach. Sú vyrobené z odolného a strečového materiálu, ktorý odoláva náročným podmienkam na trati. Tento priedišný materiál vám zabezpečí dostatočnú ventiláciu a udržuje vás suchých a pohodlných počas celej jazdy. Nohavice sú vybavené sieťovanými vnútornými vreckami na zips po bokoch, na zadnej a aj prednej strane. Zapínanie je riešené uťahovacím plastovým remienkom, vďaka ktorému si ľahko nastavíte správnu veľkosť. Je dôležité zdôrazniť, že tieto nohavice neobsahujú cyklovložku. STRIH: rozšírený, BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, kombinácia materiálov pre maximálny komfort, VLASTNOSTI: priedušné, rýchloschnúce, odolné, ľahké čistenie, ľahké, elastické, ZAPÍNANIE: uťahovacia pracka, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: bez vložky, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: krátky rukáv, krátke nohavice, MATERIÁL: Polyester, Spandex, Lycra, POHLAVIE: pánske

Produkt HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá patrí do skupiny produktov Cyklistické dresy, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebná verzia je ČIERNA, žltá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky HOLOKOLO, farebný variant je ČIERNA, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá patrí do skupiny produktov Malá dielňa, vyrába ho značka HOLOKOLO, farebné prevedenie je ČIERNA, žltá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá - parametre produktu

Farbačierna/žltá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Dresy, Cyklistické dresy, Cyklistické nohavice, Malá dielňa
ZnačkaHOLOKOLO
FarbaČIERNA, žltá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá - história ceny a dostupnosti

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá - ďalšie zaujímavé produkty

HOLOKOLO Cyklistický MTB dres a nohavice - FORCE MTB - čierna/žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?