Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8

Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 - popis produktu

ROTAČNÝ STROJČEK ULTIMATE R8 Rotačný strojček R8 Ultimate je vašou cestou k dokonale oholenej tvári. Jeho vzhľad v kombinácii výrazne čiernej, luxusnej striebornej a metalicky červenej je rovnako pôsobivý ako jeho prémiový výkon. Je ideálny pre tých z vás, ktorí hľadajú všestranného pomocníka. Frézky Lift Logic vaše fúzy nadvihnú a oholia bližšie pri korienkoch. S nastaviteľným zastrihávačom si navyše môžete skrátiť dlhšie fúzy pred holením alebo upraviť kotlety k dokonalosti. VYNIKAJÚCE FUNKCiE DOKONALÉ HLADKÉ OHOLENIE Rotačný strojček R8 s frézkami Lift Logic dosiahne hladkého a šetrného oholenia s ohromnou istotou a s maximálnym pohodlím. Pre efektívnejšie oholenie prvá frézka nadvihne a napne fúz predtým, než ho druhá fréza v protismere oholí bližšie pri korienku. Frézky sa tak postarajú o maximálne pohodlie pri kontakte s pokožkou. ŠETRNÝ KU KONTÚRAM Flexibilné holiace hlavy sa postarajú o každý záhyb, uhol aj hranu vašej tváre, pretože sa plne prispôsobia vašim kontúram. Pre maximálne pohodlie a dokonalý kontakt sa pohybujú v rôznych smeroch a kopírujú tak dokonale tvar vašej brady, lícnych kostí alebo spodnej čeľuste. Antimikrobiálne okolie hlavy sa potom postará o ochranu vašej pokožky počas každého holenia. VODEODOLNÁ KONŠTRUKCIA Rotačný strojček R8 Ultimate je 100% vodeodolný, takže sa nemusíte strachovať pri holení namokro. Môžete ho používať s holiacou penou či gélom alebo dokonca aj v sprche, keď máte ráno naponáhlo. Pretože je úplne vodeodolný, jednoducho ho po použití opláchnete pod tečúcou vodou a váš strojček tak bude vždy dokonale čistý.

Čepele LiftLogic Holiaci strojček prináša inovatívnu technológiu na dosiahnutie hladšieho výsledku. Prvá frézka nadvihne a napne fúz pred tým, než ho druhá frézka v protismere oholí bližšie pri korienku. Vďaka viacsmerným frézam flexibilné holiace hlavy nepredstavuje prechod z tváre na bradu žiadny problém. Frézky sa dokonale prispôsobia vašej tvári. Antimikrobiálne okolie holiacej hlavy zabraňuje podráždeniu pokožky počas holenia. Antimikrobiálne prísady sú napustené do okolia hlavy strojčeka, aby chránili vašu pokožku pred baktériami a zabraňovali tak podráždeniu a infekcii. Vodeodolný Remington XR1550 je 100% vodeodolný. Je možné ho použiť v sprche, ideálne aj na použitie s penou či gélom. Špecifikácia holiaceho strojčeka Antimikrobiálny ochranný systém 100% vodeodolný - na použitie na sucho aj na mokro Lítiová batéria Nastaviteľný hrebeň - styling fúzov 60 min v prevádzke 5 min rýchlonabitie 90 min nabíjania Čepele LiftLogic Flexibilné hlavy Detailný zastrihávač LED indikátor stavu batérie Univerzálne napätie Bezdrôtový s nabíjacím stojanom Puzdro

Remington Ultimate R8 XR1550, 1 ks, Elektrické holiace strojčeky pre mužov, Prispôsobte holenie svojim očakávaniam. Holíte si tvár pravidelne a hľadáte preto produkt, ktorý vám bude slúžiť oveľa dlhšie a dosiahnete ním precíznejší výsledok než jednorazovým holiacim strojčekom? Elektrický holiaci strojček Remington Ultimate R8 XR1550 je pre vás ten pravý. Umožní precízne oholenie každého chĺpka s minimálnym rizikom podráždenia či poranenia ostrou britvou. Zabudnite na nepríjemné chvíle a pocity nepohodlia pri holení a užívajte si miesto toho hladký priebeh rutinného holenia s výsledkom, ktorým bude dokonale hladká tvár. Vlastnosti: prístroj je určený na suché aj mokré oholenie precízne holí zaisťuje hladké oholenie aj na ťažko prístupných miestach jednoduchá údržba nadstavec na precíznu prácu nabíjací a úložný stojan Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu.

REMINGTON holiaci strojček XR1550 Charakteristika REMINGTON holiaci strojček XR1550: Rotačný holiaci strojček Vnútorné frézky Lift Logic Holiaci hlava ComfortFloat Antimikrobiálne okolie hlavy 100% vodeodolný Nástavec pre zastrihnutie a styling fúzov Technológia hyperflexie a Active Contour Duálny čepele Lítiová batéria Až 60 minút prevádzky Doba nabíjania 90 minút 5-minútového rychlonabití LED ukazovateľ nabitia Univerzálny napätie Bezdrôtový Nabíjací stojanček Puzdro na uskladnenie

Tento produkt sa nachádza v kategórii Holiace strojčeky, vyrába ho značka Remington, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk, Tonerpartner.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk a je určený male.

Produkt Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky Remington, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk, Tonerpartner.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk a je navrhnutý male.

Produkt Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 popisuje EAN kód 4008496981052.

Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 - parametre produktu

Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 - história ceny a dostupnosti

Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 - ďalšie zaujímavé produkty

Rotačný holiaci strojček so zastrihávačom fúzov REMINGTON XR 1550 Ultimate R8 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?