Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 - popis produktu

Holiaci strojček pre dokonalý vzhľad Dokonale oholená pokožka, žiadne podráždenie alebo vyrážky, žiadne zložité prípravy a procedúry = presne toto dosiahnete s rotačným holiacim strojčekom Remington Power Advanced Foil Shaver F9200. Tento praktický pomocník v sebe kombinuje inovatívnu technológiu a hlavicu, ktorá sa dokonale prispôsobí všetkým nerovnostiam na vašej tvári, čím je zaistené precízne a rýchle oholenie. Samozrejmosťou je ergonomická, a predovšetkým protišmyková rukoväť, ktorej úlohou je padnúť presne do ruky a ešte viac spríjemniť proces holenia. Doprajte svojej pokožke tú najlepšiu starostlivosť Keďže je tvár niečo, čo svetu ukazujete každý deň, mala by dostávať len tú najlepšiu starostlivosť. Správnou voľbou je holiaci strojček Remington. Pohyblivé lôžko sa neustále prispôsobuje, a to s každým pohybom, a zaistí tak perfektné oholenie. Remington F9200 disponuje funkciou turbo, ktorá sa postará o zvýšenie výkonu pre maximálne oholenie. Počas používania môžete rýchlosť motora navýšiť opätovným stlačením tlačidla on/off a užiť si tak oholenie na maximum a to bez akéhokoľvek podráždenia pokožky. Táto funkcia je ideálna pri holení dvoj či trojdňového porastu, alebo náročnejších oblastí na tvári. Jednoduchá údržba Planžetový holiaci strojček je plne umývateľný. Pokiaľ však z akéhokoľvek dôvodu nemusíte použitie namokro, je možné ho použiť s holiacou penou či gélom. Doba prevádzky na jedno nabitie je až 120 minút a využiť môžete taktiež funkciu rýchlonabíjanie.

F9200 holiaci strojček REMINGTON Charakteristika F9200 holiaci strojček REMINGTON: Planžetový strojček PowerAdvanced dvojitá planžeta a zastrihávač pre väčšiu oblasť oholenie flexibilný planžety a zastrihávač turbo funkcia plne umývateľný lítiová batéria prevádzka sieť / akumulátor doba prevádzky až 120 minút doba nabíjania 2 hodiny funkcia rychlonabití cestovné puzdro nabíjací stojanček krytka hlavy čistiaca kefka 2 roky záruka

Remington Pánsky holiaci strojček planžetový F 9200 Planžetový holiaci strojček. 3-fázový LED indikátor vďaka ktorému máte předhled o tom, koľko batérie ešte zostáva do úplného vybitia.

Produkt Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 patrí do skupiny produktov Holiace strojčeky, vyrába ho značka Remington.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske holiace strojčeky, je v ponuke značky Remington.

Produkt Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 označuje EAN kód 4008496941933.

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 - parametre produktu

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 - história ceny a dostupnosti

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 - ďalšie zaujímavé produkty

Holiaci strojček Remington Power Advanced Foil Shaver F9200 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?