HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,94 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g - popis produktu

Od 7. mesiaca môžete prejsť z jemne rozmixovaných jedál na príkrmy s malými kúskami potravy, vaše dieťatko sa tak naučí žuť a uľahčíte mu tak prechod na pevnú stravu. Pretože vieme, že ak ide o deti, na kvalite záleží, dodržiavame pravidlá organického pestovania: Zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá. Zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná. Spracovávame ju šetrne, aby si zachovala dôležité živiny a vitamíny. Zloženie: Zelenina* 61 % (rajčiny* 31 %, mrkva*, cukina*, cibuľa*), uvarené špagety* (múka z tvrdej PŠENICE) 19 %, odstredené MLIEKO*, prírodný syr Mozzarella* 3 % (kravské MLIEKO), namleté rezance* (múka z tvrdej PŠENICE), repkový olej* 2 %, odstredené SUŠENÉ MLIEKO*, korenie*. *z ekologického poľnohospodárstva ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM Výživové hodnoty (na 100 g): – Energetická hodnota: 315 kJ

HIPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Charakteristika HIPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou: Junior menu Špagety s rajčinami a mozzarellou je určené pre deti od ukončeného 8. mesiaca.  Zeleninový príkrm na osobitné výživové účely dojčiat a malých detí.  Hotové jedlo so zeleniny, uvarených špagiet (z múky z tvrdej pšenice) a s prírodným syrom (Mozzarella) Obsahuje drobné kúsky. Bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok. Príbalový leták

HiPP BIO Rajčata se špagetami a mozzarelou 220 g Bezmäsitá zeleninová desiata obsahuje malé kúsky na učenie hryzenia a je vhodná pre deti od 8. mesiaca. Obsahuje lepok. BIO kvalita.

Junior menu Tagliatelle s brokolicou a smotanou je kompletný hotové jedlo s kúskami mäsa a zeleniny, ktoré je určené pre deti od ukončeného 7. mesiaca.

Produkt HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g patrí do skupiny produktov Výživové doplnky, patrí značke HiPP, Hipp Pfaffenhofen, nájdete ho u predajcu Lieky24.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky HiPP, Hipp Pfaffenhofen v ponuke e-shopu Lieky24.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bio výživa, patrí pod značku HiPP, Hipp Pfaffenhofen v ponuke e-shopu Lieky24.sk, MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Najlekaren.eu.

Produkt HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g má EAN kód 4062300382770.

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g - parametre produktu

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g - história ceny a dostupnosti

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP Príkrm Špagety s rajčinami a mozzarellou Junior menu (od ukonč. 7. mesiaca) 1x220 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?