HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,83 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g - popis produktu

Charakteristika: HIPP BIO PRÍKRM Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom od ukončeného 1. roku (ak nezávisle osoby s lekárskou alebo farmaceutickou kvalifikáciou alebo s kvalifikáciou v oblasti výživy neodporúčajú inak):

  • bez prídavku soli, aróm, zahusťovadiel, farbív a konzervačných látok,
  • obsahuje omega -3 mastné kyseliny z BIO repkového oleja,
  • obsahuje lepok.

Nepoužívajte: U detí do 1 roku. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: Pred ohriatím sa má fľaštička otvoriť (viečko musí klepnúť), obsah sa dobre premieša a ohreje (napr. vo vodnom kúpeli; nevariť!). Jedenkrát ohriata časť sa už neskladuje. Nespotrebované množstvo sa odporúča uchovávať v uzatvorenej fľaštičke v chladničke, spotrebovať do 24 hodín. Nezmrazovať! Je dôležité dodržiavať návod na prípravu, podmienky uchovávania, skladovania a zaobchádzania s výrobkom, aby nedošlo ku ohrozeniu zdravia dieťaťa.  Dodržujte doporučené dávkovanie! Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

HiPP Bio príkrm rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom Obsah HiPP Bio príkrm rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom: 220g Charakteristika HiPP Bio príkrm rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom: Kompletné hotové s väčšími kúskami potravy. Príkrm obsahuje len vysokokvalitné BIO mäso, ktoré dodáva dieťaťu vysoko kvalitné bielkoviny a železo. Príkrm je vhodný od ukončeného 12.mesiaca bez prídavku soli, aróm, zahusťovadiel, farbív a konzervačných látok, obsahuje omega -3 mastné kyseliny z BIO repkového oleja, obsahuje lepok. Návod na použitie HiPP Bio príkrm Otvorený pohárik, alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnke. Zamiešajte plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik. Overte teplotu. Neohriatu časť uschovajte v uzatvorenej fľaštičke v chladničke a spotrebujte do 24 hodín. Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a skladovanie. Príbalový leták

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom 220 g Menu od ukončeného 12. mesiaca. Vďaka jemnému, ľahko stráviteľnému BIO mäsu prispievajú tieto príkrmy k zásobovaniu Vášho dieťaťa vysoko hodnotnými bielkovinami a prírodným železom.

Produkt HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g patrí do skupiny produktov Bio príkrmy, patrí pod značku HiPP, Hipp Beteiligungs AG v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Produkt HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g má priradený EAN kód 9062300103554.

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g - parametre produktu

VlastnostiBIO/Bez soli
DruhPohárik
VekOd ukonč. 12m
KategóriaKuskus, Príkrmy, Bio príkrmy, Cestoviny
ZnačkaHiPP, Hipp Beteiligungs AG
E-shopNajlekaren.eu
EAN9062300103554

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g - história ceny a dostupnosti

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP Príkrm BIO Rajčiny s cestovinami a teľacím mäsom (od ukonč. 1. roku) 1x220 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?