HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml - popis produktu

HIPP Junior Combiotik 1+ batoľacie mlieko Obsah HIPP Junior Combiotik 1+: 1 x 470ml Charakteristika HIPP Junior Combiotik 1+: Batoľacie mlieko v tekutej forme. Nápoj s odtučneným mliekom a rastlinnými olejmi. Možné je ihneď podávať z fľaštičky bez nutnosti ohrievania. Je vhodné na raňajky, do müsli, či na večeru. Je možné ho použiť v nadväznosti na akékoľvek následné mlieko. Nie je nutné ohrievať, je možné podávať ihneď V praktickej a znovu uzatvárateľnej fľaštičke Vhodné aj na cesty a prechádzky, pre aktívne mamičky. Jednoduchú prípravu ocenia aj otecko alebo babičky pri strážení.   Vyvážené zloženie batoľacieho mlieka s vitamínmi, vápnikom a ďalšími dôležitými látkami pre zdravý rast a vývoj je prispôsobené veku a potrebám dieťaťa od ukončeného 12. mesiaca. PRAEBIOTIK®: GOS (galaktooligosacharidy) z laktózy. Jód: Prispieva k rozvoju poznávacích schopností a k normálnej funkcii štítnej žľazy. Vitamín B2: Prispieva k správnej funkcii energetického metabolizmu. Vitamín C: Podporuje správnu funkciu imunitného systému a vstrebávanie železa. Vápnik: Prispievajú k normálnemu vývoju kostí. Vitamín D: Prispieva k normálnemu vývoju kostí a zubov, podporuje správnu funkciu imunitného systému Malé deti potrebujú až 3x viac vápnika a 7x viac vitamínu D v porovnaní s dospelými. Použitie HIPP Junior Combiotik 1+: Možno podávať studené alebo teplé, určené na priamu spotrebu. Pred použitím stačí fľaštičku pretrepať. Viečko musí byť pred prvým použitím nepoškodené, inak nepoužívať. Počas skladovania môže dôjsť k miernemu oddeleniu zložiek, fľaštička sa pretrepe. Neohriate mlieko sa uchováva v uzatvorenej fľaštičke v chladničke a spotrebuje sa do 3 dní po otvorení.  V mikrovlnke sa ohrieva len vo vhodnej nádobe. Požadované množstvo mlieka v prípade potreby sa ohreje vo vhodnej nádobe na teplotu určenú na pitie. Neprehrievať, pred kŕmením sa overí, či je teplota mlieka vyhovujúca. Ihneď sa kŕmi. Zvyšky ohriateho mlieka už znovu nepodávať! Nesprávna príprava a uchovávanie ohriateho mlieka dlhý čas môže ohroziť dieťa, napr. rastom baktérií. Fľašu a jej súčasti, prípadne hrnček je potrebné dôkladne vymyť. Príbalový leták

Produkt HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml patrí do skupiny produktov Detská výživa, je v ponuke značky HiPP v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

Tento produkt nájdete v skupine Detské nápoje od značky HiPP, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml je označený EAN kódom 4062300380516.

HiPP JUNIOR Combiotik® 1+ batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca, 470 ml - parametre produktu