HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml - popis produktu

Nápoj HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml:S príchodom prvých príkrmov bude mať vaše bábätko väčšie smäd a HiPP vám preto pripravil rad vysoko kvalitných nápojov vhodných pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Jedná sa o 100% šťavy z perfektne vyzretého ovocia a mrkvy, pričom všetko sa pestuje v prísne ekologickom poľnohospodárstve.S príchodom prvých príkrmov bude mať vaše bábätko väčší smäd a HiPP vám preto pripravil rad vysoko kvalitných nápojov vhodných pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Ide o 100% šťavy z perfektne vyzretého ovocia a mrkvy, pričom všetko sa pestuje v prísne ekologickom poľnohospodárstve. Nemusíte sa teda obávať prítomnosti zvyškov umelých hnojív či pesticídov, ale ani pridaných cukrov, aróm, farbív a konzervačných látok. Naopak sú obohatené o vitamín C posilňujúci obranyschopnosť organizmu.Jablkovo-hroznová šťava je navyše v BIO kvalite a s nízkym obsahom alergénnych zložiek.Kľúčové vlastnosti100% šťavy z ovocia a mrkvyPre deti od ukončeného 4. mesiacaZ prísne ekologického poľnohospodárstvaVšetky plody sa nechávajú dostatočne dozrieťBez stôp pesticídov a umelých hnojívBez pridaného cukruBez aróm, farbív a konzervačných látokBIO kvalitaS nízkym obsahom alergénnych zložiekObsahuje:6 × 200 ml 

Produkt HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml patrí do skupiny produktov Bio príkrmy, patrí pod značku HiPP v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Šťavy pre dojčatá, je v ponuke značky HiPP, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml popisuje EAN kód 9062300402497.

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml - parametre produktu

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml - história ceny a dostupnosti

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP BIO Jablkovo-hroznová šťava – 6× 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?