HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks - popis produktu

Vlhčený toaletný papier HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier Ultra Sensitive 50 ks:Zháňate pre citlivú pokožku vášho dieťatka šetrné vlhčené obrúsky? HiPP Babysanft Ultra Sensitive je správna voľba. Je to veľmi jemný vlhčený toaletný papier s obsahom neparfumovaného mlieka. Je určený na čistenie citlivej pokožky. Pre minimalizáciu vzniku alergií boli vyvinuté špeciálne aj pre citlivú pokožku so sklonom k ??atopickej dermatitíde. Jedinečná textúra vlhčeného toaletného papiera HiPP Babysanft umožňuje jeho úplnú rozpustnosť vo vode, môžete ho teda aj bez obáv splachovať. Je vyrobený z prírodných materiálov a je biologicky rozložiteľný. Je určený na vonkajšie použitie.Vyvinuté s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergiíBez parafínového olejaBez alkoholuBez mydlaBez farbívBez PhenoxyethanoluNeutrálne pHNebielené chlóromBez pšeničnej bielkovinyBez zložiek živočíšneho pôvoduHiPP Babysanft bez parfumovČistiace vlhčené obrúsky sú veľmi populárne a mimoriadne praktické, najmä ak ste mimo domova. Sú tiež ideálne pre čistenie rúk a tváre. Odporúčajú sa obrúsky bez obsahu konzervačných látok a parfumov - obrúsky sú určené pre citlivú oblasť plienok. Tieto požiadavky spĺňajú čistiace vlhčené obrúsky bez parfumu HiPP Babysanft Ultra Sensitive.ZloženieAqua, Glycerín, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Allantoin, Sodium Citrate, Citric Acid, Caprylyl / Capryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Socium Benzoate

Hipp Babysanft Ultra Sensitive, 50 ks, Detské vlhčené obrúsky pre deti, Nebojte sa vychutnať si každý spoločný okamih, aj keď sa pri ňom dieťa trebárs ušpiní. So všetkými nečistotami ľahko, rýchlo a pritom šetrne zatočia ošetrujúce obrúsky Hipp Babysanft Ultra Sensitive. Citlivú detskú pokožku jednoducho a spoľahlivo očistia a zároveň ju jemne ošetria a predídu vysušeniu a podráždeniu. Hodiť sa vám budú na okamžité osvieženie, starostlivosť a zaistenie hygieny doma aj na cestách. Vlastnosti: ošetruje a čistí detskú pokožku hodia sa aj pre citlivú až alergickú pokožku zjemňuje detskú pokožku má jemný povrch Použitie: Obrúskom šetrne očistite pokožku dieťaťa. Používajte podľa potreby.

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE 50 ks Veľmi jemný vlhčený toaletný papier s obsahom neparfumovaného čistiaceho mlieka, určený na ČISTENIE citlivej pokožky. Jedinečná textúra vlhčeného toaletného papiera umožňuje jeho plnú rozpustnosť vo vode, môžete ho teda bez obáv splachovať. Vlhčený papier je vyrobený z prírodných materiálov a je biologicky rozložiteľný. Vhodné aj pre citlivú pokožku so sklonom k atopickej dermatitíde. Len na vonkajšie použitie.

Veľmi jemný vlhčený toaletný papier s obsahom neparfumovaného čistiaceho mlieka.

Produkt HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky HiPP, vo veľkosti 50 ks v ponuke e-shopu Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Vlhčené obrúsky, vyrába ho značka HiPP, vo veľkosti 50 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks patrí do skupiny produktov Papierové obrúsky, patrí značke HiPP vo veľkosti 50 ks, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je vhodný unisex.

Produkt HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks má priradený EAN kód 4062300267619.

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks - parametre produktu

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks - história ceny a dostupnosti

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP Babysanft Vlhčený toaletný papier ULTRA SENSITIVE, 50 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?