HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml - popis produktu

Detský sprchový gél Hipp Babysanft so špeciálnou HIPP ochranou s výťažkom z mandlí a prírodnými kvasinkami čistí obzvlášť šetrne jemnú pokožku aj vlásky. Vytvára ochranný plášť proti kyselinám a pleť tak zostáva jemná a hebká ako prvý deň po narodení.Jemný detský sprchový gél bol vyvinutý v spolupráci s pôrodnými asistentkami a detskými lekármi. Jeho hlavným cieľom je zredukovať riziko vzniku alergií, preto sprchový gél neobsahuje minerálne oleje, aromatické látky, farbivá, konzervanty ani dráždivé PEG emulgátory. Prípravok je dermatologicky testovaný.Vlastnosti:- bez minerálnych olejov, s cieľom minimalizovať riziko vzniku alergií- bez aromatických látok, ktoré môžu vyvolať alergickú reakciu (podľa Smernice pre kozmetiku)- bez éterických olejov, ktoré môžu viesť k vzniku alergií- bez konzervačných látok, PEG emulgátorov, parabénov, živočíšnych zložiek- bez mydla, šetrné k očiam- obsah: 400 ml

Hipp Babysanft, 400 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Prípravok Hipp Babysanft jemne umýva detskú pokožku a poskytuje jej potrebnú výživu. Vlastnosti: jemne zmýva všetky nečistoty zanecháva pokožku jemnú a vláčnu rešpektuje prirodzené pH pokožky umýva aj vlásky neštípe v očiach Použitie: Naneste na mokrú pokožku a jemne masírujte. Po umytí dôkladne opláchnite.

Detský sprchový gél s BIO mandľovým olejom. Vhodný pre deti od narodenia, aj pre celú rodinu.

  • Určený na citlivú pokožku.
  • napomáha jemne umývať citlivú pokožku a vlasy,
  • vytvára ochranný film,
  • neobsahuje minerálne oleje, aromatické a konzervačné látky, farbivá ani PEG-emulgátory.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sprchové gely, patrí značke HiPP, Hipp Beteiligungs AG, vo veľkosti 400 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke HiPP, Hipp Beteiligungs AG, vo veľkosti 400 ml, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku HiPP, Hipp Beteiligungs AG, je vyrobený vo veľkosti 400 ml, v ponuke predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu a je vhodný unisex.

Produkt HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml má priradený EAN kód 4062300386594.

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml - parametre produktu

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml - história ceny a dostupnosti

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP BabySANFT Sprchový gél (od narodenia) 1x400 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?