Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,56 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml - popis produktu

V príjemne teplej vode sa bábätko cíti ako ryba vo vode. Hipp Babysanft Detská pena do kúpeľa, vďaka obsahu **mastiacich substancií**, stará o citlivú pokožku bábätka už vo vode a chráni ju tak pred vysúšaním. Špeciálna kožná ochrana HiPP® napomáha pokožke uchovávať jej jemnú rovnováhu.Pena do kúpeľa bola vyvinutá v spolupráci s dermatológmi a detskými lekármi - klinicky testované. Je dokázané, že jemná pena ošetruje pokožku už pri kúpaní. Vďaka obsahu vysoko kvalitného mandľového oleja zachováva pena prirodzenú rovnováhu, hebkosť a jemnosť detskej pokožky. Je šetrná k detským očiam a neobsahuje konzervačné látky a farbivá, minerálne oleje ani mydlo.Vlastnosti:- Zachováva prirodzenú rovnováhu pokožky- Pokožka bábätka zostáva jemná a hebká- Obsahuje vysoko kvalitný BIO mandľový olej- Bez minerálnych olejov- Bez aromatických látok vyvolávajúcich alergie- Bez éterických olejov- Bez farbív a konzervačných látok- Bez škodlivých PEG-emulgátorov- Bez mydla, šetrný k očiam- Bez parabénov- Bez živočíšnych substancií zložiek- Bez alkoholu

Liek obsahuje liečivo kyselina ursodeoxycholová, čo je prirodzene sa vyskytujúca žlčová kyselina, ktorá sa nachádza v malých množstvách v ľudskej žlči.

Používa sa:

  • na symptomatickú liečbu primárnej biliárnej cirhózy (PBC je zápal žlčovodov spojený s cirhózou pečene), pokiaľ nie je prítomná dekompenzovaná cirhóza pečene (ťažké ochorenie pečene, stav, kedy zostávajúce pečeňové tkanivo nie je schopné ďalej kompenzovať zníženú funkciu pečene).
  • na rozpúšťanie cholesterolových žlčových kameňov v žlčníku. Žlčové kamene sa nesmú na röntgenovej snímke prejavovať tieňom a nesmú byť v priemere väčšie ako 15 mm. Žlčník musí byť napriek žlčovým kameňom funkčný.

Prípravok do kúpeľa veľmi jemne umýva a chráni pokožku. Neobsahuje mydlo – je šetrný k očiam. Prípravok do kúpeľa je veľmi dobre znášaný pokožkou našich najmenších. Udržiava jej prirodzene kyslý plášť – pH je k pokožke neutrálne. Vhodné aj pre pokožku so sklonom k atopickej dermatitíde. Vhodné od narodenia pH k pokožke neutrálne s BIO mandľovým olejom BEZ zbytočnej chémie

HiPP BabySANFT Prípravok do kúpeľa Obsah HiPP BabySANFT Prípravok do kúpeľa 350ml Charakteristika HiPP BabySANFT Prípravok do kúpeľa Prípravok do kúpeľa s výťažkom z bio mandlí. Vhodný od narodenia, pre citlivú pokožku. Veľmi jemne umýva a chráni pokožku, neobsahuje mydlo – je šetrný k očiam, pH k pokožke neutrálne. Príbalový leták

Hipp Babysanft, 350 ml, Kúpanie bábätka a starších detí pre deti, Prípravok Hipp Babysanft jemne ošetruje detskú pokožku pri kúpeli. Vlastnosti: zmýva nečistoty rešpektuje prirodzené pH pokožky jemne ošetruje detskú pokožku nenarušuje ochrannú bariéru pokožky Použitie: Malé množstvo prípravku pridajte do už napusteného kúpeľa.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detská kozmetika, patrí pod značku Dr. Falk Pharma GmbH, HiPP, je vyrobený vo veľkosti 350 ml, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, Notino.sk a je vhodný unisex.

Produkt Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Peny do kúpeľa, je v ponuke značky Dr. Falk Pharma GmbH, HiPP, vo veľkosti 350 ml v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Notino.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml má EAN kód 4062300386600.

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml - parametre produktu

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml - história ceny a dostupnosti

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Hipp Babysanft prípravok do kúpeľa pre citlivú pokožku pre deti od narodenia 350 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?