HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g

HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g - popis produktu

125 g, od ukončeného 4–6. mesiaca podľa odporúčania pediatra Príkrmy HiPP sú prispôsobené nutričným potrebám bábätiek. Ak ide o dieťa, záleží na kvalite každej lyžičky. My v HiPPe to vieme, a preto sa držíme pevných BIO zásad: zásadne nepoužívame pesticídy a chemicky syntetizované hnojivá zeleninu nechávame zrieť tak dlho, ako potrebuje, aby bola chutná a výživná spracovávame ju šetrne, aby si zachovala dôležité živiny a vitamíny takisto zodpovedne sa staráme aj o naše zvieratá, pretože len spokojné a zdravé zvieratá dávajú kvalitné mäso bez prídavku soli – obsah soli je daný obsahom sodíka omega-3 mastné kyseliny z repkového oleja – pre vývoj mozgu a nervových buniek bez prídavku aróm, farbív, konzervačných látok a modifikovaného škrobu – podľa zákona bez gluténu Zloženie: mrkva* 32%, uvarená ryža* 30%, pitná voda, teľacie mäso* 8%, repkový olej* 2% *z ekologického poľnohospodárstva Výživové údaje na 1 porciu (190 g): Energia 517 kJ / 123 kcal, Tuky 4,6 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g, mononenasýtené mastné kyseliny 2,9 g, polynenasýtené mastné kyseliny 1, 1 g), Sacharidy 14,6 g (z toho cukry 2,5 g), Vláknina 2,5 g, Bielkoviny 4,6 g, Soľ 0,10 g, Sodík 0,04 g, Beta-karotén 4 mg, ( provitamín A) = Vitamín A (RE) 667 mcg, kyselina linolénová (omega – 3 mastná kyselina) 0,25 g. Dávkovanie a spôsob použitia Otvorený pohár alebo porciu ohrejte vo vodnom kúpeli alebo mikrovlnnej rúre. Premiešajte plastovou lyžičkou, aby nedošlo k poškodeniu pohára. Skontrolujte teplotu pokrmu. Neohriatu časť uchovajte v chladničke. Dávkovanie je rozdielne podľa potreby. Skladujte v suchu pri izbovej teplote. Krajina pôvodu: Maďarsko Adresa dodávateľa: HiPP Czech,Pekařská 628/14, Praha 155 00, Česká republika

Príkrm HiPP BIO Mrkva s ryžou a teľacím mäsom od uk. 4. – 6. mesiaca, 190 g:Dojčatám po štvrtom mesiaci života, zvlášť ak sú prikrmované, alebo na umelom mlieku, prestáva výhradne mliečna strava pomaly stačiť a je načase obohatiť ich jedálny lístok o dohladka rozmixované príkrmy.Dojčatám po štvrtom mesiaci života, zvlášť ak sú prikrmované, alebo na umelom mlieku, prestáva výhradne mliečna strava pomaly stačiť a je načase obohatiť ich jedálny lístok o dohladka rozmixované príkrmy. Po bezproblémovom zavedení zeleniny a ovocia vám HiPP pre toto obdobie prináša príkrm BIO Mrkva s ryžou a teľacím mäsom, ktorý sa skvele hodí ako obed, či večera pre deti od ukončeného štvrtého mesiaca. Je bez aróm, škrobu, farbív, konzervačných látok, soli i lepku. Naproti tomu obsahuje omega 3 mastné kyseliny z repkového oleja.Kľúčové vlastnosti príkrmu HiPP BIO Mrkva s ryžou a teľacím mäsom od ukončeného 4. – 6. mesiaca, 190 gZeleninový príkrm HiPP BIO Mrkva s kukuricou a BIO teľacím mäsomVhodný od ukončeného štvrtého mesiacaUrčený po zavedení ovocia a zeleninyDohladka rozmixovaný v bio kvaliteBez aróm, škrobu, farbív, konzervačných látok, soli i lepkuObsahuje omega 3 mastné kyseliny z repkového oleja Zloženie:  Mrkva 32 %, varená ryža 30 %, pitná voda, teľacie mäso 8 %, repkový olej 2 %. Výživové hodnoty:  Energetická hodnota: 65 kcal/271 kJ Tuky: 2,4 g – z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g Sacharidy: 7,7 g – z toho cukry: 1,3 g Bielkoviny: 2,4 g Soľ: 0,05 g

Charakteristika: HIPP BABY MENU PRÍKRM: Mrkva s ryžou a teľacím mäsom od ukončeného 5. mesiaca (ak nezávisle osoby s lekárskou alebo farmaceutickou kvalifikáciou alebo s kvalifikáciou v oblasti výživy neodporúčajú inak):

  • bez prídavku soli, aróm, zahusťovadiel, farbív a konzervačných látok
  • obsahuje omega -3 mastné kyseliny z BIO repkového oleja

Nepoužívajte: U detí do 5 mesiaca. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.Dávkovanie: Pred ohriatím sa má fľaštička otvoriť (viečko musí klepnúť), obsah sa dobre premieša a ohreje (napr. vo vodnom kúpeli; nevariť!). Jedenkrát ohriata časť sa už neskladuje. Nespotrebované množstvo sa odporúča uchovávať v uzatvorenej fľaštičke v chladničke, spotrebovať do 24 hodín. Nezmrazovať!Je dôležité dodržiavať návod na prípravu, podmienky uchovávania, skladovania a zaobchádzania s výrobkom, aby nedošlo ku ohrozeniu zdravia dieťaťa. Dodržujte doporučené dávkovanie! Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

HiPP príkrm ryža s teľacím mäsom a mrkvou Obsah HiPP príkrm ryža s teľacím mäsom a mrkvou: 190g Charakteristika HiPP príkrm ryža s teľacím mäsom a mrkvou: Mrkva s ryžou a teľacím mäsom od ukončeného 5. mesiaca (ak nezávisle osoby s lekárskou alebo farmaceutickou kvalifikáciou alebo s kvalifikáciou v oblasti výživy neodporúčajú inak): bez prídavku soli, aróm, zahusťovadiel, farbív a konzervačných látok obsahuje omega -3 mastné kyseliny z BIO repkového oleja Príbalový leták

Baby menu Mrkva s ryžou a teľacím mäsom je vhodné pre dojčatá od ukončeného 4. mesiaca.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bio výživa, patrí pod značku HiPP, Hipp Beteiligungs AG, HiPP Czech, s.r.o. v ponuke e-shopu Alza.sk, Feedo.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky HiPP, Hipp Beteiligungs AG, HiPP Czech, s.r.o. v ponuke e-shopu Alza.sk, Feedo.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bio príkrmy, patrí pod značku HiPP, Hipp Beteiligungs AG, HiPP Czech, s.r.o. v ponuke e-shopu Alza.sk, Feedo.sk, Pilulka.sk, MojaLekáreň.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g má priradený EAN kód 9062300101109.

HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g - parametre produktu

HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g - história ceny a dostupnosti

HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g - ďalšie zaujímavé produkty

HIPP BABY MENU PRÍKRM Mrkva s ryžou a teľacím mäsom (od ukonč. 5. mesiaca) 1x190 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?