HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml - popis produktu

HiPP 1 BIO COMBIOTIK Obsah HiPP 1 BIO COMBIOTIK: 1 x 200ml Charakteristika HiPP 1 BIO COMBIOTIK: Počiatočná mliečna dojčenská výživa v tekutej forme s praktickým balením vo fľaštičke a rýchlou prípravou. Určená pre dojčatá od narodenia. Má vyvážené zloženie podľa vzoru materského mlieka. Má vyvážené zloženie, optimalizované podľa veku dieťaťa. Obsahuje DHA (kyselinu dokosahexaenovú), patrí medzi omega-3 mastné kyseliny, vitamíny a minerály. Obsahuje mlieko v bio kvalite (z ekologického poľnohospodárstva). Obsahuje z cukrov len laktózu: Vaše dieťa môžete kŕmiť tak často a toľko, koľko potrebuje (rovnako ako materské mlieko) Určené na priamu spotrebu po tepelnej úprave. Fľaštička je znovu uzatvárateľná. Dieťa z nej môže aj priamo piť: na fľaštičku pasujú štandardné veľkosti mliečnych cumlíkov. Vhodné aj na cesty a prechádzky, pre aktívne mamičky. V tej najvyššej BIO kvalite Štandardy vysoko prevyšujúce legislatívne požiadavky EÚ na BIO Ľahká a rýchla príprava Pred použitím stačí fľaštičku pretrepať a ohriať vo vhodnej nádobe na 37 °C V praktickej a bezpečnej fľaštičke Je znovu uzatvárateľná, bez obsahu BPA Použitie HiPP 1 BIO COMBIOTIK: K priamej spotreby. Ľahká a rýchla príprava, pred použitím stačí fľaštičku pretrepať a ohriať vo vhodnej nádobe na 37 °C. Návod na prípravu: Viečko musí byť pred prvým použitím nepoškodené, inak sa nepoužíva. Počas skladovania môže dôjsť k miernemu oddeleniu zložiek, fľaštička sa pretrepe. Neohrieva sa v mikrovlnnej rúre. Neohriate mlieko sa uchováva v uzatvorenej fľaštičke v chladničke a spotrebuje sa do 24 hodín po otvorení. Požadované množstvo podľa odporučeného dávkovania sa ohreje vo vhodnej nádobe na 37 °C. Overí sa vyhovujúca teplota mlieka. Ihneď sa kŕmi. Zvyšky ohriateho mlieka sa už znovu nepodávajú! Nesprávna príprava a uchovávanie ohriateho mlieka dlhý čas môže ohroziť dieťa, napr. rastom baktérií. Fľaša a jej súčasti sa vymyjú. Dôležité upozornenia: Dojčenie je to najlepšie pre dieťa. Výživa je vhodná od narodenia, ak dojčatá nemôžu byť dojčené. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru. Výrobok užívajte len na základe odporúčaní lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Tak ako materské mlieko aj počiatočné dojčenské výživy obsahujú sacharidy, ktoré sú dôležitou súčasťou výživy dieťaťa. Častý alebo trvalý kontakt zubov so sacharidmi môže spôsobiť vznik zubného kazu. Dbajte na zubnú hygienu. Príbalový leták

Produkt HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml patrí do skupiny produktov Bio výživa, patrí pod značku HiPP.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky HiPP.

Produkt HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml patrí do skupiny produktov Detské nápoje od značky HiPP.

Produkt HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml má EAN kód 4062300339880.

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml - parametre produktu

DruhMliečna dojčenská výživa
KategóriaNápoje, Bio výživa, Detská výživa, Detské nápoje, Mliečne nápoje
ZnačkaHiPP
EAN4062300339880

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml - história ceny a dostupnosti

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

HiPP 1 BIO Combiotik® Počiatočná tekutá mliečna dojčenská výživa od narodenia, 200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?