Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové - popis produktu

Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové Záhradné kreslo New York vás presvedčí o svojich kvalitách. Je moderné, nadčasové, stvorené, aby robilo radosť a verne slúžilo dlhé roky. Jeho moderný charakter podčiarkujú hranaté tvary hliníkového rámu v kombinácii s teakovým drevom, vďaka tomu pôsobí mimoriadne príjemným dojmom. Záhradný nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Kreslo má ďalšiu funkciu, ktorou si vás celkom získa. Je vybavené prepracovaným mechanizmom, vďaka ktorému sa dokáže otáčať okolo vlastnej osi. Nechajte sa rozmaznávať týmto trendovým a extra pohodlným otočným kreslom, New York čaká práve na vás. Rozmer: 84cm x 61,5cm x 81,5cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliník, 20mm teakové drevoFarba: prírodná, antracitová

Produkt Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové je možné nájsť medzi produktmi v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové - parametre produktu

Hmotnosť25 kg
Dĺžka84 cm
Šírka82 cm
Výška62 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné otočné kreslo HIGOLD New York antracitové - ako nakúpiť najvýhodnejšie?