Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne - popis produktu

Záhradné kreslo HIGOLD York čierne Pripravte sa na letnú sezónu s dizajnovým a praktickým záhradným kreslom York, ktoré si okamžite obľúbite. Oddýchnite si v záhrade ako v obývacej izbe. Kreslo York vás presvedčí o svojich kvalitách. Je moderné, nadčasové, stvorené, aby robilo radosť a verne slúžilo dlhé roky. Záhradné kreslo je vyrobené z hliníkového rámu v kombinácii s teakovým drevom. Vďaka kovovej konštrukcii je kreslo veľmi stabilné a bezpečné. Nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Kreslo má ďalšiu funkciu, ktorou si vás celkom získa. Je vybavené vyklápacím bočným stolíkom. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si relax. So záhradným kreslom York budete oddych jednoducho milovať ešte viac. Vytvorenie nádherného exteriéru, kde si môžete oddýchnuť a relaxovať, je vytúženým snom mnohých z nás. Nechajte si poradiť, s našimi užitočnými tipmi si doprajete dokonalý priestor na oddych, zábavu a stretnutia s rodinou alebo priateľmi raz-dva. Prečítajte si viac v článku: 5 tipov, ktoré vám pomôžu vytvoriť záhradu snov. Rozmer: 84cm x 61cm x 81,5cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliník, 20mm teakové drevoFarba: prírodná, čierna, biela

Produkt Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne patrí do skupiny produktov Drevené stoličky, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne - parametre produktu

Hmotnosť25 kg
Dĺžka84 cm
Šírka82 cm
Výška61 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné kreslo HIGOLD York čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?