Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 699 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - popis produktu

Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin Dizajnové záhradné kreslo New York sa zaručene stane dokonalým doplnkom vašej záhrady alebo terasy. Hliníkový rám záhradného kresla poskytuje vynikajúcu stabilitu a pevnosť. S odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu je nábytkom na mnohé ročné obdobia. Záhradné kreslo je dodávané vrátane vankúša v štýlových farbách. Vďaka nadčasovému dizajnu ho bez problémov skombinujete s ďalším záhradným nábytkom a doplnkami. Vďaka trom jednoduchým krokom vás prevedieme celým výberom záhradného nábytku. Chceme, aby ste mali pri výbere šťastnú ruku a rozhodne nič nezanedbali. Prečítajte si nás článok: Záhradné posedenie v troch krokoch Rozmer: 67,5cm x 81cm x 61,5cm (š x h x v)Materiál: hliníkMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliníkFarba: sivá, antracitováFarba vankúša: biela / svetlosivá / tmavosivá

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Kov, Kovové, látka, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Kov, Kovové, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - parametre produktu

Hmotnosť19 kg
Dĺžka68 cm
Šírka81 cm
Výška62 cm
MateriálKovové
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá
ZnačkaHigold
MateriálKov, Kovové, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné kreslo HIGOLD - New York Middle Sofa Olefin - ako nakúpiť najvýhodnejšie?