Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark - popis produktu

Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark Moderné, krásne a pohodlné hojdacie kreslo Clark zaistí nezabudnuteľný relax. Vďaka zaujímavému dizajnu a použitiu hliníkového rámu s teakovým drevom dokonale podčiarkne moderný dekor a dodá krásny štýl akémukoľvek miestu. Záhradný nábytok je vďaka použitým materiálom vhodný do exteriéru, je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Hojdacie kreslo si môžete prenášať kamkoľvek podľa potreby – na trávnik na slniečko, na terasu pod strechu, no mimo sezóny napríklad aj priamo do obývačky či detskej izby. Sadnite si, odpočívajte a užite si chvíľku pre seba. Rozmer: 75cm x 95,5cm x 100cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevo, umelý ratan, tkaninaFarba: prírodná, antracitová, sivá

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené stoličky, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark - parametre produktu

Hmotnosť23 kg
Dĺžka75 cm
Šírka100 cm
Výška96 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky, Hojdacie kreslá
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné hojdacie kreslo HIGOLD Clark - ako nakúpiť najvýhodnejšie?