Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5 389 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna - popis produktu

Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 2 x kreslo, 1 x sedačka, 1 x stôl Dizajnová záhradná zostava New York sa zaručene stane stredobodom každej záhrady alebo terasy. Jej moderný charakter podčiarkujú hranaté tvary hliníkového rámu v kombinácii s teakovým drevom, vďaka tomu pôsobí mimoriadne príjemným dojmom. Záhradný nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Záhradná zostava je dodávaná vrátane vankúšov v štýlových farbách. Séria záhradného nábytku prinesie do vašej záhrady eleganciu spojenú s komfortom ponúkajúcim dokonalý oddych počas letných večerov s rodinou alebo priateľmi. Záhrada ako z časopisu? Inšpirujte sa v článku : Záhradná sezóna sa blíži! Vyberte si dizajnový nábytok do záhrady Rozmer - kreslo: 84cm x 81,5cm x 61,5cm (š x h x v)Rozmer - sedačka: 150,5cm x 81,5cm x 61,5cm (š x h x v)Rozmer - stôl: 105cm x 81,5cm x 41cm (š x h x v)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliník, 20mm teakové drevoFarba: prírodná, antracitová, siváFarba vankúša: biela / svetlosivá / tmavosivá

Produkt Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kov, Kovové, Lát, látka, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna - parametre produktu

Hmotnosť100 kg
Dĺžka151 cm
Šírka82 cm
Výška62 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaKreslá, Sedačky, Záhradné kreslá
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kov, Kovové, Lát, látka
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradná zostava HIGOLD - New York Lounge Olefin - 4 miestna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?