Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna - popis produktu

Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna Nadčasová, jedinečná a vždy spoľahlivá záhradná 3-miestna sedačka ozdobí každú záhradu či terasu a vytvorí príjemné miesto na sedenie. Moderný charakter záhradnej sedačky podčiarkujú hranaté tvary hliníkového rámu v kombinácii s teakovým drevom, vďaka tomu pôsobí mimoriadne príjemným dojmom. Či už bude čeliť slnku alebo prudkému dažďu, pokojne ju môžete nechať vonku počas celého roka. Vďaka použitým materiálom je vhodná do exteriéru aj interiéru, je odolná voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Súčasťou dodávky sú aj dekoratívne vankúše. Záhradná sedačka York skvele zapadne do vašej záhrady, aj ako dekoratívny prvok. Záhradné kvetináče sú dokonalým doplnkom, ktorý prepojí váš záhradný nábytok a dodá vašej záhrade celistvý elegantný vzhľad. Vytvorenie nádherného exteriéru, kde si môžete oddýchnuť a relaxovať, je vytúženým snom mnohých z nás. Nechajte si poradiť, s našimi užitočnými tipmi si doprajete dokonalý priestor na oddych, zábavu a stretnutia s rodinou alebo priateľmi raz-dva. Prečítajte si viac v článku: 5 tipov, ktoré vám pomôžu vytvoriť záhradu snov. Rozmer: 220cm x 61cm x 81,5cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínHrúbka: 1,5mm hliník, 20mm teakové drevoFarba: prírodná, čierna, biela

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené stoličky, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna - parametre produktu

Hmotnosť45 kg
Dĺžka220 cm
Šírka82 cm
Výška61 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Sedačky, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD York čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?