Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová - popis produktu

Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová Doprajte si odpočinok v pohodlí vašej záhrady vďaka 3-miestnej sedačky Nofi. Buďte vonku ako doma. Nechajte sa rozmaznávať slnečnými lúčmi pri šálke dobrej kávy. Moderný charakter záhradnej sedačky podčiarkujú hranaté tvary hliníkového rámu v kombinácii s teakovým drevom, vďaka tomu pôsobí mimoriadne príjemným dojmom. Nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Maximálny komfort pri sedení zabezpečia vankúše dodávané v cene sedačky. Sedačka prinesie do vašej záhrady eleganciu spojenú s pohodlím ponúkajúcim dokonalý relax počas letných večerov. Rozmer: 220cm x 61,5cm x 81cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevoMateriál - sedák: olefín (polypropylén) - UV odolnosť viac ako 800 hodínFarba: prírodná, béžová

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené stoličky, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová - parametre produktu

Hmotnosť45 kg
Dĺžka220 cm
Šírka81 cm
Výška62 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Sedačky, Zahradné stoličky, Záhradné kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradná 3-miestna sedačka HIGOLD Nofi béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?