Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm - popis produktu

Spoločenská hra Hezky česky!:Výuková hra Pekne po slovensky bude tým pravým darčekom pre každého školáka. Užije si s ňou kopec zábavy, ale tiež si počas hrania skvele osvoja pravidlá slovenského pravopisu. Súčasťou elektronické hračky je 16 listov, na ktorých sa skrýva dostatok zapeklitých slovíčok k precvičenie.Výuková hra Hezke česky bude tým pravým darčekom pre každého školáka. Užije si s ňou kopec zábavy, ale tiež si počas hrania skvele osvoja pravidlá slovenského pravopisu. Súčasťou elektronickej hračky je 16 listov, na ktorých sa skrýva dostatok zapeklitých slovíčok k precvičeniu. Kľúčové vlastnostiVďaka elektronickej hračke si deti perfektne precvičia český pravopisSúčasťou je 16 listov, na ktorých sa nachádza až 640 vybraných slovíčok na precvičenieListy s úlohami sa skvele hodí pre deti od 1. do 3. triedy ZŠ a sú v súlade s ich učebnicamiS touto skvelou pomôckou precvičia napríklad vybrané slová, určovanie počtu slabík, dvojhlásky alebo napríklad slová nadradené, podradené a súradnicovéHra sa ukrýva v praktickej krabici, ktorú ľahko uložíte takmer kamkoľvekK prevádzke sú potrebné 2 batérie typu AARozmery: 22 × 16 × 3 cmUčenie pravopisu bude naozajstná zábavaVďaka tejto elektronickej hračke bude cvičenie pravopisu naozajstná zábava. V krabici nájdete 16 výmenných kartičiek, na ktorých sa skrýva až 640 vybraných slov s chýbajúcimi písmenkami. V spodnej časti listu nájdete vždy možnosti odpovedí. Ak dieťa odpovie správne, rozsvieti sa zelené svetlo.Dostatok záludných slovíčok na precvičenieS hračkou dieťa precvičí vybrané slová, písanie i/y, slová nadradené, podradené a súradnicové, používanie slabík obsahujúcich ľ, dvojhlásky, určovanie počtu slabík v slove alebo párové spoluhlásky. Úlohovo listy sú v súlade s učebnicami pre deti od 1. do 3. triedy. K prevádzke hry sú potrebné dve batérie typu AA. 

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 15.49 €. Elektrická výuková hračka k osvojení základních pravidel českého pravopisu vyučovaných v 1. až 3. třídě základní školy. Na 16 listech je natištěno 640 pečlivě vybraných slov, do kterých děti doplňují chybějící písmenka. Ve spodní části každého listu jsou uvedeny možnosti odpovědí. Jednotlivé listy s úlohami jsou v souladu s učebnicemi pro 1. až 3. třídu základní školy.Na baterie, v krabici 22 x 16 x 3 cm.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Hezky česky! společenská hra na baterie v krabici 22x16x3cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Elektrická výuková hračka ponúka deťom osvojenie pravidiel českého pravopisu vyučovaných v 1. až 3. triede základnej školy, a to zábavnou formou. S pomocou 16 listov a 640 natlačenými starostlivo vybranými slovami, môžu deti dopĺňať chýbajúce písmenká. Každý list má v spodnej časti uvedené varianty odpovedí.

Kúpte deťom výučbovú hračku!

Vhodné pre deti od 6 rokov Rozmery: 22 x 16 x 3 cm Batérie: 2 x AA 1,5V (nie sú súčasťou balenia) Krajina pôvodu: ČR

 

RAPPA - Hra Hezky česky elektrická Elektrická výuková hra na osvojenie základných pravidiel českého pravopisu vyučovaných v 1. až 3. triede základnej školy veľmi zábavnou formou.

Kvalitní Hra vzdelávacia Pekne po česky z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Detské hry | Stolové a doskové hry | Vzdelávacie hry pre deti.

Hra vzdělávací hra Hezky česky

Produkt Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Rappa, Svoboda, Teddies v ponuke e-shopu Esat.sk, Tipa.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Alza.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku Rappa, Svoboda, Teddies, v ponuke predajcu Esat.sk, Tipa.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Alza.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky na záhradu, patrí značke Rappa, Svoboda, Teddies, nájdete ho u predajcu Esat.sk, Tipa.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Alza.sk, Kokiskashop.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm má priradený EAN kód 8594011650139.

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm - parametre produktu

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm - história ceny a dostupnosti

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm - ďalšie zaujímavé produkty

Hezky česky spoločenská hra na batérie v krabici 22x16x3cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?