HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - popis produktu

Akrylátová farba s vysokou odolnosťou s výsledným matný efektom. Vhodná pre použitie na drevo i kov - náter drevotrieskových, drevovláknitých, cementotrieskových dosiek, betónu, papieru a kovových podkladov. Vyhovuje náteru okien, dverí, telies ústredného kúrenia. Výdatnosť: - cca 6-8 m2/kg v jednej vrstve Riedenie: - vodou Príprava podkladu  Podklad musí byť súdržný,, suchý, zbavený nečistôt, odmastený, zatmelený, zbavený prachu a odmastený. Drevo zbavené starých náterov, či nové drevo je pri použití v exteriéri vhodné napustiť prípravkom proti hnilobe a plesní. Minerálne podklady musia byť vyzreté. Všetky spoje a škáry musia byť dodatočne ošetrené vhodným tmelom, okná musia byť riadne odvodnené, odkvapkávacie lišty musia byť kovové alebo z iného vhodného materiálu a utesnené tmelom. Drevené prvky vystavené vystavené poveternostným vplyvom musia byť opatrené náterom po celej ploche, aby sa zamedzilo nasiaknutiu vody do dreva. Vlhkosť natieraného dreva by mala byť do 10% - maximálne do 12%.  Príprava farby Prípadný zatvrdnutý povrch je nutné odstrániť a farbu riadne premiešať. Pri nadmernom zriedení farby s vodou dôjde k zníženiu krycej schopnosti farby.  Aplikácia  Náter dreva: Drevo obsahujúce živice dôkladne prezrite a živicové miesta umyte riedidlom C 6000 a po vyschnutí riedidla drevo ľahko prebrúste brúsnym papierom č. 80-100. Drevo napustite prípravkom proti hnilobe, plesni, drevokazným hubám a drevokaznému hmyzu. Základný náter urobte farbou zriedenou podľa nasiakavosti podkladu - maximálne 0,05 L vody na 1 kg farby. Ako základný náter je možné použiť i farbu Akryl základ na drevo nariedený podľa potreby a nasiakavosti podkladu. Po dôkladnom preschnutí - 4-5 hodín prebrúste brúsnym papierom č. 100-120. tmelenie odporúčame medzi základným a 1. náterom. Tmel po dôkladnom preschnutí zbrúste brúsnym papierom č. 100-120. Vrchný náter urobte v 2-3 vrstvách. Medzi nátermi je nutné časové rozmedzie minimálne 4 hodiny. Pri nanášaní viacerých vrstiev je vhodné prvú príp. druhú vrstvu po dôkladnom preschnutí ľahko prebrúsiť brúsnym papierom č. 150-220.  Náter kovu: Podklad zbavte hrdze drôtenou kefou a brúsnym papierom. Povrch následne dôkladne odmastite. Ako základný náter aplikujte farbu Aquadecol Primer v 1-2 vrstvách. Po dôkladnom zaschnutí poslednej vrstvy aplikujte vrchný náter. Vrchný náter urobte farbou v 2-3 vrstvách. Medzi nátermi je nutné časové rozmedzie minimálne 4 hodiny. Pri nanášaní viacerých vrstiev je vhodné prvú príp. druhú vrstvu ľahko prebrúsiť brúsnym papierom č. 180-220.  Čistenie náradia Všetci pomôcky po práci umyte vodou. Počas pracovných prestávok dbajte na to , aby farba na pracovných pomôckach neuschla. 

Produkt HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá patrí do skupiny produktov Akrylové farby od značky HET, nájdete ho u predajcu Baustore.sk, eFarby.sk.

Produkt HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá popisuje EAN kód 8595614513722.

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - parametre produktu

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - história ceny a dostupnosti

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

HET AKRYL MAT - Univerzálna matná farba na drevo a kov 0,7 kg 0111 - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?