HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G - popis produktu

Nový systém spoločnosti Henkel optimalizuje vzdušnú vlhkosť prostredníctvom 360 ° cirkulácie vzduchu. Zaisťuje vysoký účinok pohlcovanie vlhkosti a neutralizáciu pachu. Unikátny 360 ° cirkulácie vzduchu Systém Aero 360 ° funguje na fyzikálnom princípe - čím väčšia je kontakt tablety so vzduchom, tým väčšia je jej absorpčná účinok. Aerodynamický tvar prístroja má unikátnu 360 ° vzdušný otvor na prúdenie vzduchu, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu okolo a skrz tabletu. Ultraabsorpční tablety majú členitý tvar vďaka ktorému je kontaktná plocha tablety so vzduchom väčší, čím sa zvyšuje účinnosť pohlcovania. Prevencia alergií. Nadmerná vzdušná vlhkosť vytvára priaznivé podmienky pre výskyt roztočov a plesní a zvyšuje riziko alergií. Pohlcovače Ceresit Stop vlhkosti pohlcujú nadmernú vzdušnú vlhkosť a tým pomáhajú zabrániť vzni a rastu plesní, predchádzať alergiám, astmatickým prejavom, upchatému nosa, podráždenie kože a ekzémom. Upozornenie: Zabráňte kontaktu tablety Aero 360 ° alebo roztoku s kovmi (napr. Zlaté okraje taniera), kožou, textíliami, kobercom a poťahy. V prípade kontaktu, okamžite umyte znečistený predmet teplou vodou. Dráždi oči. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach. Zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. 2 x náhradné tablety. Vhodné do väčšiny pohlcovačov vlhkosti.

Náhradné tablety sú určené do pohlcovača vlhkosti Ceresit Stop PEARL, v ktorom pomáhajú účinné riešiť problémy s vlhkosťou vo vašom dome.Stabilizujú vlhkosť ovzdušia, zabraňujú vzniku plesní, pachov a praskaniu maľby vplyvom nadmernej vlhkosti. Technológia Absorpčná tableta je vyrobená z ultra absorpčných kryštálikov, ktoré zabezpečia optimálne hodnoty vlhkosti v miestnosti.Ultra absorpčné aktívne kryštáliky pohlcujú nadmernú vlhkosť, ktorá sa zhromažďuje v zásobníku stroja v podobe roztoku.  Patentovaná technológia účinne neutralizuje pachy.Zápach neprekrýva, ale redukuje ho až o 70%.Aktívna zložka pohlcujúca pachy sa nachádza v modrej vrstve tablety.Použitie Odstráňte vrchný kryt prístroja.Vrecko s tabletou otvorte tak, aby ste sa tablety nedotýkali rukou.Tabletu vložte do  prístroja modrou stranou smerom dole a  vrchný kryt uzavrite. Prístroj umiestnite v miestnosti tak, aby okolo neho bolo cca 10 cm voľného priestoru, pre lepšiu cirkuláciu vzduchu.Po spotrebovaní tablety vylejte vyzrážanú tekutinu do umývadla alebo do toalety. Odstráňte zvyšky, resp. povlak od tablety pomocou horúcej vody. Po manipulácii s prístrojom si umyte ruky.

Pohlcovač vlhkosti CERESIT Stop Vlhkosti Micro 2 v 1 náhradné tablety 2× 300 g:Náhradné tablety Ceresit Stop Vlhkosti Micro 2v1 predstavujú revolučný absorpčnej tablety do prístroja, ktorý pohlcuje nežiaduce vlhkosť zo vzduchu. Nové tablety sú až o 40% účinnejšie. Výsledok je viditeľný už po 12 hodinách v prevádzke.Náhradné tablety Ceresit Stop Vlhkosti Micro 2v1 predstavujú revolučné absorpčné tablety do prístroja, ktorý pohlcuje nežiaducu vlhkosť zo vzduchu. Nové tablety sú až o 40 % účinnejšie. Výsledok je viditeľný už po 12 hodinách v prevádzke. Tablety postupom času zmenšujú svoj objem.Tablety sa môžu použiť aj v staršom vyhotovení pohlcovača Ceresit Stop Vlhkosti aj v iných modeloch a značkách.Balenie obsahuje 2 tablety s hmotnosťou 300 gramov.Kľúčové vlastnostiNáhradné absorpčné tabletyPohlcujú prebytočnú vlhkosť zo vzduchuUniverzálne využitieBalenie s 2 tabletami

PEARL POHLCOVAČ VLHKOSTI . Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. . Pearl pohlcovač vlhkosti je skvelým riešením na kontrolu vlhkosti v malých miestnostiach do 10

Tento produkt sa nachádza v kategórii Odvlhčovače vzduchu, je v ponuke značky CERESIT, Henkel, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pohlcovače vlhkosti od značky CERESIT, Henkel v ponuke e-shopu NejlevnejsiZbozi.sk, AndreaShop.sk, Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G je označený EAN kódom 5997272385186.

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G - parametre produktu

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G - história ceny a dostupnosti

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G - ďalšie zaujímavé produkty

HENKEL CERESIT STOP VLHKOSTI PEARL NAHRADNE TABLETY 2V1 2X300 G - ako nakúpiť najvýhodnejšie?