HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 - popis produktu

Elektrický obojok HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20:Elektronický výcvikový obojok pre psy HELMER TC 20S komfortným elektronickým výcvikovým obojkom HELMER TC 20 naučíte svojho štvornohého miláčika reagovať na základné povely. Obojok využíva vibrácie a elektronický výboj, ktorý v prípade neposlúchnutia povelu vyšle varovný signál. Vysielač podporuje dva prijímače, možno ho teda použiť na výcvik dvoch psov.Kľúčové vlastnosti výcvikového obojka pre psy HELMER TC 20Dosah signálu cca 300 m podľa podmienokRozmery: diaľkový ovládač: 83 × 46 × 26 mm, prijímač: 66 × 36 × 38 mmVáha obojka vrátane batérií: 56 gMax. dĺžka obojka (pásika): 62 cmNapájanie: obojok a vysielač – nabíjacia Li-Ion batériaÚsporná funkcia automatického vypnutiaObsah balenia: obojok, diaľkový ovládač, testovacia dióda, kovové kontaktyNastavenie intenzity výbojaVýcvikový obojok HELMER TC 20 kombinuje funkciu zvukovej signalizácie, vibrácií (100 úrovní intenzity), elektrického výboja (100 úrovní intenzity) a ukazovadlo LED. Nastavené parametre môžete zobraziť na LCD displeji. Súčasťou balenia je testovacia dióda na otestovanie funkcie elektrického impulzu a vymeniteľné kovové kontakty, ktoré sa prispôsobia dĺžke srsti psa.Obojok HELMER TC 20 funguje ako efektívny výcvikový nástrojElektronický výcvikový obojok HELMER TC 20 je efektívny nástroj na výcvik neposlušných alebo ťažko zvládnuteľných psov. Vhodnou kombináciou povelov sa pes časom naučí reagovať na slabšie impulzy. Zapamätá si, že ak neposlúchne, bude nasledovať silnejší, psovi nepríjemný výboj.

Produkt HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výcvikové obojky, vyrába ho značka Helmer, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 má EAN kód 8595568453815.

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 - parametre produktu

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 - história ceny a dostupnosti

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 - ďalšie zaujímavé produkty

HELMER elektronický výcvikový obojok pre psov TC 20 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?