Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha - popis produktu

Charakteristika: Inteligentná osobná váha na analýzu optimálnej hmotnosti a telesného stavu. Meria telesnú hmotnosť, hmotnosť kostí, BMI a podiel telesného tuku, svalového tkaniva a vody v tele. 

  • Odnímateľný displej s diaľkovým pripojením a sklápateľným stojanom
  • Automaticky určí ideálnu hmotnosť a vhodný kalorický príjem
  • Používateľská pamäť pre 4 osoby

Použitie: Zapnúť váhu. Vyberie sa pamäťové miesto používateľa (vopred uložené). Používateľ sa postaví naboso na váhu. Na váhe sa stojí pokojne, s rovnomerným rozložením hmotnosti na oboch nohách. Váha zobrazí výsledky- nameraná hmotnosť, telesný tuk, podiel vody v tele, podiel svalov v tele, hmotnosť kostí a aktívny metabolizmus. Váha sa vypína pomocou tlačidla, alebo automaticky. Hmotnosť tela je možno zistiť aj bez výberu používateľa.

Inteligentné osobná váha Vám pomôže s kontrolou optimálnej telesnej hmotnosti i zdravotného stavu. Osobná diagnostická váha pre presné zistenie telesnej hmotnosti, hmotnosti kostí, BMI, podielu telesného tuku, svalového tkaniva a vody v tele. Automaticky určí ideálnu hmotnosť a vhodný kalorický príjem, zadarmo aplikácie Veroval ® medi.connect s možnosťou prepojenia ďalších Veroval zariadení, kompatibilný s PC cez USB. Oddeliteľný prehľadný bezdrôtový displej. Presné meranie až do 180 kg. Pamäť pre 4 osoby. Záruka 5 rokov.

Inteligentná váha vám pomôže s kontrolou optimálnej telesnej hmotnosti aj zdravotného stavu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke HARTMANN, MGG Elektro GmbH, VEROVAL, nájdete ho u predajcu Lieky24.sk a je určený unisex.

Produkt Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky HARTMANN, MGG Elektro GmbH, VEROVAL v ponuke e-shopu Lieky24.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky HARTMANN, MGG Elektro GmbH, VEROVAL v ponuke e-shopu Lieky24.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha popisuje EAN kód 4052199272757.

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha - parametre produktu

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha - história ceny a dostupnosti

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha - ďalšie zaujímavé produkty

Veroval Hartmann Veroval inteligentná osobná digitálna váha - ako nakúpiť najvýhodnejšie?