Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g #857456

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g - popis produktu

Obilné chrumkavé sušienky Hami Safari sú vyrobené zo 6 druhov obilnín a obsahujú vápnik, železo a vitamíny skupiny B. Vďaka svojej lahodnej chuti a ľahkej stráviteľnosti sú Hami sušienky Safari ideálne ako doplnok raňajok alebo desiatej. Tvarom a veľkosťou sú špeciálne prispôsobené do malých detských ručičiek a v ústach sa ľahko rozpúšťajú. Viete, prečo sú Hami detské sušienky také výnimočné? ľahko sa rozpúšťajú ideálne pri prerezávaní prvých zúbkov obsahujú vitamíny skupiny B, železo a vápnik 100 % bez konzervačných látok podľa zákona lahodná chuť dojčenská kvalita Zloženie: obilné múky 60% (pšenica, kukurica, ovos, jačmeň, raž, ryža), cukor, sušené odtučnené mlieko, palmový olej, kypriace látky (hydrogénuhličitan sodný, hydrogénuhličitan amónny), uhličitan vápenatý, soľ, arómy, vanilín, dextróza, mliečnan železnatý, zmes vitamínov (niacín, D-pantotenát vápenatý, vit.B1, B6, B2). Viete, že?: Jedlo vhodné do ruky, ako sú napr. detské sušienky alebo kúsky zeleniny a ovocia, pomáha dieťaťu rozvíjať schopnosť držania predmetov v ruke a koordináciu pohybov. Pri konzumácii sušienok nikdy nenechajte dieťa bez dozoru, hrozí nebezpečenstvo zaskočenia kúskov! Už od prvého zúbku sa pravidelne starajte o chrup dieťaťa – prispejete tak k jeho ochrane pred zubným kazom. Návod na prípravu: Ak ešte dieťa nie je schopné hrýzť a prehĺtať väčšie kusy, môžete mu pripraviť sušienky rozpustené v ovocnom príkrme Hami alebo v Hami dojčenskom mlieku. Nezabudnite, že sušienky obsahujú cukry, a preto by mali byť iba doplnkom vyváženého jedálnička vášho dieťaťa. Odporúčame max. 10 sušienok denne. Na desiatu je tiež vhodné ovocie, zelenina alebo jogurt. Skladujte v suchu pri izbovej teplote (max 25° C). Hami sušienky sú balené v uzatvárateľnom vrecku, ktoré zachováva krehkosť a lahodnú chuť sušienok. Doba spotreby po otvorení je 3 týždne. Zloženie: PŠENIČNÁ múka 75 %, Cukor, Palmový olej, Sušené odtučnené MLIEKO, Kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný, vinan draselný), Uhličitan vápenatý, Extrakt JAČMENNÉHO sladu, Aróma, Emulus niacín, B6, mliečnan železnatý ALERGÉNY SÚ ZVÝRAZNENÉ VEĽKÝM PÍSMOM Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1790 kJ/425 kcal, Tuky 10,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 5,4 g, Sacharidy 69,1 g, z toho cukry 24 g, Vláknina 3, 8 g, Bielkoviny (rastlinné a živočíšne) 10,7 g, Soľ 0,875 g. Vitamíny: Vitamín B1 (Thiamín) 0,48 mg (96 %*), Vitamín B2 0,6 mg (75 %*), Niacín 3,6 mg, Vitamín B6 0,57 mg (81 %*), Kyselina pantoténová 2 ,1 mg. Minerálne látky: Na 350 mg, Ca 300 mg (75 % *), Fe 5,9 mg (98 % *). referenčná hodnota príjmu Krajina pôvodu: Taliansko Adresa dodávateľa: Danone a.s., V parku 2294/2, 148 00 Praha 4, Česká republika

Sušienky pre deti Hami Safari 180 g:Sušienky Hami Safari je vhodný pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Chrumkavé sušienky sú vytvarované do rôznych zvieratiek.Doprajte svojmu dieťatku zdravé a chutné obilné sušienky Hami Safari, ktoré sú vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Chrumkavé sušienky v tvare zvieratiek skvele padnú do malej detskej ručičky. Sú ideálnou desiatou nielen vďaka svojej lahodnej chuti, ľahkej stráviteľnosti, ale aj vďaka tomu, že svojmu dieťaťa dodáte potrebné živiny vo forme vápnika, železa a vitamínu B. V ústach sa ľahko rozpúšťajú. Deti si ich jednoducho zamilujú!Kľúčové vlastnostiObilné sušienky pre deti od ukončeného 6. mesiacaTvar zvieratiekLahodná chuťĽahko stráviteľnéĽahko sa v ústach rozpúšťajúBez umelých farbív a konzervačných látokSušienky ako zdravá desiataVitamín B pôsobí veľmi dobre na krvotvorbu, na funkciu nervovej sústavy a zdravý rast kože a vlasovNiacín a kyselina pantoténová sú dôležité prvky pre zdravý rast a tkanivaVápnik ako hlavná stavebná zložka kostí a zubov a zároveň je nevyhnutný pre zrážanie krviŽelezo zaisťuje správnu krvotvorbu a je tiež dôležitou stavebnou zložkou Zloženie: Múky 60% (pšenica, kukurica, ovos, jačmeň, raž, ryža), Cukor, Sušené odtučnené mlieko, Palmový olej, Kypriaci látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný), Uhličitan vápenatý, Soľ, arómy, Dextróza, Mliečnan železnatý , Zmes vitamínov (niacín, D-pantothenát vápenatý, vit. B1, B6, B2)Návod na použitie: Sušienky môžete podávať dieťaťu rôznymi spôsobmi. Napríklad rozpustené v ovocnom príkrme Hami, dojčenskom mlieku alebo len tak samotné. Sušienky obsahujú cukry, a preto by mali byť len doplnkom vyváženého jedálnička dieťaťa. Odporúčaná dávka max. 10 sušienok denne. 

Charakteristika: Hami Safari detské sušienky sú vyrobené zo 6 druhov obilnín, s vápnikom, železom a vitamínmi skupiny B, ľahko sa rozpúšťajú.

Nepoužívajte: U detí do 6 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Na konzumáciu pre deti vo veku od 7. mesiaca.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: zmes na bežnú konzumáciu pre deti (na báze obilia)

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Hami Sušienky Safari 180 g Obilné chrumkavé sušienky Hami Ssafari poskytujú deťom prirodzený zdroj energie zo 6 druhov obilnín a dôležité vitamíny, vápnik a železo potrebné. Hravý tvar sušienok vo forme zvieratiek je špeciálne prispôsobený do malej detskej ručičky, takže sa deťom dobre drží. Pre svoju lahodnú chuť a ľahkú stráviteľnosť sú sušienky Hami Safari ideálne ako doplnok raňajok alebo desiaty. Ich tvar, konzistencia a textúra umožňujú jednoduchú rozpustnosť v ústach. Zloženie: Pšeničná múka 75 %, cukor, palmový olej, sušené odtučnené mlieko, kypriace látky (hydrogénuhličitan amónny, hydrogénuhličitan sodný, vinan draselný), uhličitan vápenatý, extrakt jačmenného sladu, aróma, emulgátor niacín, B6, mliečnan železnatý. Hami sušienky Safari so 6 cereáliami sú tvarom i veľkosťou uspôsobené tak, aby padli do malej detskej ručičky. Vhodné pre deti od 6.mesiacov.

Detské obilné sušienky vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca.

  • zo 6 druhov obilnín,
  • majú lahodnú chuť a sú ľahko stráviteľné,
  • v ústach sa ľahko rozpúšťajú,
  • v tvare zvieratiek, prispôsobené do malých detských ručičiek.

Obilné chrumkavé sušienky Hami SAFARI poskytujú deťom prirodzený zdroj energie zo 6 druhov obilnín, dôležité vitamíny, vápnik a železo.

Hami Sušienky Safari, 1 x 180 g Hami Safari sú skvelý doprovod na cesty, poslúžia ako doplnok na raňajky alebo desiatu.

Hami Safari, 180 g, Desiaty pre deti pre deti

Tento produkt nájdete v skupine Zdravá výživa, je v ponuke značky Hami, N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., je vyrobený vo veľkosti 180 g v ponuke e-shopu Notino.sk, Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g #857456 patrí do skupiny produktov Detská výživa, je v ponuke značky Hami, N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., je vyrobený vo veľkosti 180 g v ponuke e-shopu Notino.sk, Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ovocné tyčinky, je v ponuke značky Hami, N.V. Nutricia (Groupe DANONE), Nutricia a.s., je vyrobený vo veľkosti 180 g v ponuke e-shopu Notino.sk, Grizly.sk, Benulekaren.sk, MojaLekáreň.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Produkt Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g #857456 má priradený EAN kód 8590340103209.

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g - parametre produktu

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g - história ceny a dostupnosti

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g - ďalšie zaujímavé produkty

Hami sušienky Safari (od ukonč. 6. mesiaca) 1x180 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?