HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 8,39 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g - popis produktu

HAMI 12+ (600 g) – dojčenské mlieko Popis: Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami, ktoré ponúka Vášmu dieťatku to najlepšie pre obdobie prvých krôčikov. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nova dobrodružstvá a malo spokojné bruško . Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj: Obsahuje: Železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu Vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí A navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie „Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy“. Batoľacia mliečna výživa v prášku. Návod na prípravu: 1. Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. 2. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. 3. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. 4. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: Sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacha­ridy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacha­ridy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, mliečne aróma, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-?-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglu­tamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-?-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny.

HAMI 12+ (600 g) – dojčenské mlieko Popis: Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami, ktoré ponúka Vášmu dieťatku to najlepšie pre obdobie prvých krôčikov. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba,…

Hami 3 Batoľacie mlieko od uk. 12. mesiaca 600 g Batoľacie mlieko od ukončeného 12. mesiaca je určené na výživu malých detí od 1 roka veku ako súčasť vyváženej stravy dieťaťa.

Batoľacia mliečna výživa v prášku od ukončeného 12. mesiaca

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zdravá výživa, je v ponuke značky Hami, je vyrobený vo veľkosti 600 g v ponuke e-shopu Alza.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Hami, je vyrobený vo veľkosti 600 g v ponuke e-shopu Alza.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Dojčenské mlieko, vyrába ho značka Hami, veľkosť je 600 g, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk a je vhodný unisex.

Produkt HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g má EAN kód 5900852930980.

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g - parametre produktu

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g - história ceny a dostupnosti

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g - ďalšie zaujímavé produkty

HAMI 3 Batoľacie mlieko od ukončeného 12 do 24 mesiaca 600 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?